תודה אייל.
איזה מקום אין לי מושג מפני שידוע שדירגו רק 3, אבל עצם זה שקראו לו קדימה לשיפוט כאשר השוו חמישה, אני חושב שזו אחת השערוריות הכי גדולות של השנים האחרונות, אני חושב שזה מראה שמישהו צריך לעצור לרגע ולהרגיע עם כל הקטע של יבש יבש יבש מפני שלא יתכן שזה יהפוך לקריטריון יחיד, לאובססיה.
תסתכל לבד, בנאדם אין לו רגליים, אין לו תאומים, אין לו גב, אין לו בטן, רעבאק מה נסגר אנשים?
אני חוזר ואומר, גם אמרתי לאלי ולגיא בבוקר: אנשים משלמים כרטיס כדי לראות באדיבילדרים. אחרת בואו נסגור את מר ישראל, נעשה מר פיטנס אחד גדול, ונחגוג את חג הייבוש.
אנשים יסתובבו עם ארגזי חול בידיים יפזרו את החול באוויר וימחאו כפיים.
רעבאק באדיבילדר זה גב זה רגליים זה מאסה, למה שוכחים את זה קיבינימט?
המטרה שלי היא לגדול, המטרה שלי היא להתקדם, אתה תראה אותי בחורף, אתה תחשוב שראית חייזר.
ובפעם הבאה אני אביא להם גם ייבוש, אין לי בעיה לעשות את זה, אבל צריך להאיר פה נקודה: הייבוש לא יכול להיות חזות הכל.
קודם כל תעריכו אנשים שהם באדיבילדרים, אחר כך אם שנים צמודים ברמה דומה, תכריעו על ייבוש אוקי בקובל עלי, אבל אם אחד נראה באדיבילדר והשני נראה לא שייך לעסק, אז הפרמטר של הייבוש חייב להפוך לזניח.
אנחנו לא בארנולד קלאסיק כאן שכולם רמה אדירה ומחפשים הבדלים קטנים, פה אם יש הבדל של 500 דרגות, אז צריך לקחת את זה בחשבון.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|