צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-09-08, 09:52   #10
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

תשמע התמונות מדברות בעד עצמן.
שאיש לא יגיד עלי שאני בכיין או קוטר, אני מכבד, אני אוהב, אני פאקינג מרכין ראש בפני החלטת השופטים, אבל זכותי גם להסתייג אחרי שאני שמתי את החיים שלי בצד במשך 5 חודשים, ירקתי דם כדי לבוא מוכן, ובסוף, איפשהו, אני מרגיש שקצת החמירו איתי.
יש צלם מקצועי שצילם אותנו, אני אמור לקבל ממנו היום את התמונות, מקווה שייתן לי אישור להעלות אותן.
אני ביקשתי ממנו בכוונה להצטלם ליד הטובים ביותר, לא רק מהקטגוריה שלי, וממה שראיתי במסך של הדיגיטלית, מה להגיד לכם, התמונות ידברו בעצמן.
בסדר לא הייתי יבש, אבל הגעתי חטוב וגדול מספיק כדי שלא ישימו עלי זין כשבאים להשוות מתחרים, לפחות את הכבוד הזה היו צריכים לתת לבנאדם שעלה 2 קטגוריות ושקל הכי הרבה על הבמה.
בנאדם בלי ריבוע אחד בבטן, בלי רגליים, בלי גב, מה זה?
יבש יבש, רעבאק אני אתן פוסידים לשכן שלי גם הוא יהיה יבש.
מישהו חייב להפסיק את הטירוף הזה.
למה שלא נתאמן אימוני יובש, במקום סקוואטים עד עילפון נתחיל לא לשתות ולרוקן מלח.
במקום סייקלים בואו ניקח פוסידים כל השנה, יהיה כיף. נגיע רחוק.
בשביל מה לעבוד בטן, בואו נפסיק לשתות, אולי גם נפתור את משבר משק המים.
בכל מקרה, אני מבטיח לכם שבפעם הבאה שאני אהייה, הם לא יוכלו אפילו להתלבט, ואני מוכן לחתום לך על ערבות בקטע הזה.
אנשים לא מבינים בכלל איזה מפגר אני יכול להיות כשאני מרגיש ככה.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט