ציטוט:
פורסם במקור על ידי haas
אני מסתובב כל היום עם בטן נפוחה וכבדה ותכלס קשה לי מאוד להתמודד עם זה כבר...אני אוכל כמו שצריך אבל כמו שצריך זה הרבה יותר ממה שהייתי אוכל פעם כשהייתי שחיף שאוכל 1200 קלוריות ביום מקסימום. היום אני אוכל בסביבות ה2500 קלוריות אבל אין זה ממש מבאס אני מרגיש כבד ועייף כל היום בגלל זה. הקיבה שלי לא אמורה לגדול באיזשהו שלב ולהתרגל לאוכל הזה? אני בתפריט של מאסה כבר חודש וחצי ועדיין ההרגשה היא אותה הרגשה כמו שהייתה לי ביום הראשון- עייפות וכבדות. מה עושים?
|
גם חיטוב וגם העלאת מאסה, שתיהן לא תקופות טבעיות כל כך. באחת אתה כל הזמן חוסך מעצמך אוכל, אתה רעב ושבוז. בשניה אתה אוכל יותר ממה שנוח לך לאכול. כך או כך זה לא ממש כיף.
אצל אנשים מסויימים, הקטע של לאכול הרבה הוא לא בטבע שלהם וקשה להם להתרגל לזה. אין כאן הבטחות, ואף אחד לא מתחייב שיהיה לך נחמד ונוח. אתה עושה את זה כי אתה חושב שזה יגרום לגוף שלך להיראות טוב יותר. אוליאתה צריך לשקול מחדש את כל התוכנית ואת הכדאיות שלה עבורך. יכול להיות שאפשר לעשות את תוכנית המסה שלך אחרת, ויכול להיות שאתה צריך לפתח כוח סבל רב יותר. או לעזוב את זה ולא להכריח את הגוף שלך לחיות נגד הטבע שלו.