צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-09-08, 01:33   #10
הכריש בקרייסלר
חבר פעיל

הסמל האישי שלהכריש בקרייסלר

כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי magnezium צפה בהודעה
שמע ושמע לי טוב יילד מושתן שלא ראה עוד כלום בחיים שלו תתחיל לתת כבוד למתחרים!!!
הבן אדם הזה שבתמונה
http://img521.imageshack.us/img521/2695/1006451sr7.jpg
מתאמן בחדר כושר שאנימתאמן בוא קוראים לו שמוליק\שמואל בחיים שלו לא עשה סייקל ובקושי מבין בתוספי תזונה
הוא עלה להתחרות כי הוא אוהב את זה ואוהב תספורט הזה
עבר דיאטה מטורפת על 0 גרם פחמימה ושוב אני מדגיש !! בלי חומרים!! בלי t3 בלי קלן בלי אפדרה בלי שום דבר בתחום הזה של החומרים הוא פשוט "בור" יש לך מושג מזה לעשות חיטוב על 0 גרם פחמימה בלי איזה אפדרין ככה בקטנה שיסתום לך טיפונת תרעב ולרדת לאחוזי שומן כאלו נמוכים שהוא הגיע סביב ה 10~ בלי t3 ושאר החומרים הטובים שיש כיום
בן אדם בן 60+ עם אני לא טועה 64!!!! בגיל שלו אנשים מחוברים לצינורות וכסא גלגלים
מי אתה שתדבר אליו ככה? מה רצית לראות סופרמן בגיל 64? הוא לקראת התחרות התאמן פעמיים ביום מאור זרזד עזר לו בהכנות לא סתם קראו למאור לתת לו את הגביע ולא סתם מאור נישק וחיייך אליו
לא פלא שנמאס לאנשים להגיב פה כול ילד בן 14 שאתמול נרשם לחדר כושר מעביר ביקורת על ימין ועל שמאל

גבר לקחת את זה קשה מדי,חשבתי שהוא על חומרים ונראה ככה ולא ידעתי שהוא נקי בכל מקרה לא ניסיתי להעליב או להוריד מהכבוד של אף אחד והלוואי עלי סבא כזה סוסון,מגיע לו כל הכבוד על ההשקעה אבל עדיין אני בן אדם מבחוץ שראה תמונה גרועה שלו ואמרתי מה אני חושב עליה,לא ראיתי את הבן במציאות אז אני לא יכול לשפוט אותו רק נתתי את דעתי על התמונה למה אתה ישר תוקף ומשתגע אני להפך מעריך מאוד אנשים כאלה שבגיל שישים נותנים את כל כולם לתחום וזה מביא לי יותר מוטבציה והלוואי שכולם יהיו כמוהו.

מאמן כושר מוסמך מטעם וינגייט
הכריש בקרייסלר מנותק   הגב עם ציטוט