ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle
כן ממש מעריכים אותו, העיפו אותו מהאולם אחרי שהוא שילם את הכסף ובנה על דוכן . הערצה עיוורת זה דבר פסול... צריכים להיות מפוכחים ועם שתי עיניים פקוחות, אי אפשר לקבל דברים שלא בסדר, לא משנה מה.
ואדון למפרד, אף אחד מאיתנו איננו שופט מקצוען, תקן אותי אם אני טועה. זה ספורט די סובייקטיבי, אי אפשר לקבוע דברים אבסולוטיים. אי אפשר להשתיק את מי שחושב אחרת מאיתנו... וליואב טל יש די ניסיון, אולי הוא לא מתחרה בעצמו, אבל יש לו קצת ותק - זה לא איזה ילד שהגיע פעם ראשונה לתחרות. תכבד דעות של אחרים כמו שמכבדים את הדיעה שלך.
|
תודה רבה לך אח יקר לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר .
צדיק אחד בסדום . כל מילה שלך בסלע גבר .
11 שנה בתחום המכירות והשיווק יש לי עור של פיל בודדים הם האנשים בעולם שיכולים לפגוע בי .
אלון כבר כתבתי זאת לא פעם אתה החולייה השפוייה כאן .
אם לא חושבים כמוהם אז לא מבינים כלום .
שגיא גרשגורן שלח לי מייל חריף על כך שביקרתי אותו על מקומו השלישי .
באופן אישי אני ממש מעריך ומכבד את העקשנות וההתמדה של הספורטאי הזה ,
באופן מיקצועי לא היה מגיע לו מקום3
הנה המכתב שהוא שלח לי :
אתה הרגזת אותי עכשיו סופית!!!!!!!
תשמע אתה ילד בן 30, אתה והתגובות שלך!!!!!!!!!
מתי פעם אחרונה התחריתי בתקופת נפוליאון???
אין לך ביצים לעלות על במה לעבור דיאטה קשה וייבוש
מי אתה שתדבר על נאבאא שלא לקחו ממני שקל כבר שנתיים???
אלי האנה היה איצנו כל היום, הביא את ערוץ 5
אי הבאתי את ערוץ 10 ואת ידיעות אחרונות
מה אתה תורם לספורט שלנו????
לא נראה לך התחרות אל תבוא לא צריכים דפוק כמוך בספורט שלנו
תלך תקנה כרטיס בהרבה מאוד כסף ותלך תראה את מר אולימפיה.
כל שנה אתה מעצבן הרבה מתחרים ולא רק אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה לא מתביש לכתוב בפורום שתומך באשר פריג ומביא לו כל שנה מתחרים,
הוא לוקח מכל מתחרה 600 שקל מה אלי האנה לקח ממני 0 שקל?????
אלי האנה היה איתנו מאחורי הקלעים בסלנות כמו גבר אמיתי, מדבר בגובה העינים עוזר תומך.
אם 70 אחוז מהמתחרים מהצפון אז כן זה יהייה בצפון, אם את מלכת היופי של ישראל יכולים לעשות בחיפה אז את מר ישראל בפיתוח גוף יכולים לעשות בחיפה או בקריית חים ששייכת לחיפה או בכל מקום אחר באיזור חיפה.
בצקום לאונן על המקלדת תקח את עצמך הידיים ותתחרה אצל אלי האנה ואצל אשר פריג ואז תבין מה ההבדל האמיתי.
אתה יותר גרוע מילד מתלהב בן 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נמאס לי ממך ומתגובות המתלהבות והמיותרות שלך כל הזמן זורק רק שטויות די נמאס!!!!!!!
סוף המכתב של שגיא .
שגיא היקר ,
אם אתה קורא את זה ברצוני להתנצל לא הייתה לי כל כונה חלילה לפגוע בך בשום צורה שהיא אני חושב שיש לך אופי של אלוף אמיתי ובמישור האישי אני מאוד מחבב אותך אך לא היה מגיע לך בשום אופן לקחת את המקום השלישי אני חוזר וכותב הבחור עם הבגד ים הצהוב הייתה לו הרבה יותר מאסה וחיטוב ממך . בדיסק די וידי שיצא בקרוב תוכל להיווכח בעצמך .