צפיה בהודעה בודדת
ישן 31-08-08, 15:40   #64
Raffib
מתחרה מקצועי - חבר על

הסמל האישי שלRaffib

כללי:: רפי
עוסק ב:: מתחרה, מאמן אישי ויועץ תזונה
חדר כושר: D-CLAB

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
איאל אני ישבתי שתי שורות מתחתיך ולא ראיתי כלום עם משקפיים!
באתי באמצע התחרות לשבת ליד גלעד שיגיד לי אם זה באמת היה אביב שעלה עכשיו. בנוף הישראלי אין כזה דבר ש"הכל ורוד", אבל אחרי הדיבורים שהבטיחו, ציפינו לתחרות ברמה אחרת בנאבא וקיבלנו משהו שהיה פחות או יותר אותה רמה כמו ifbb. ולא שמעתי שמתחרים טסים לאולימפיה לא מכאן ולא מכאן!
אתה יכול לקרוא את מה שאני רשמתי על תחרות הנבאבא בפורום הזה , באופן אישי התאכזבתי. מה ספורטאי שקרע את התחת ועולה על הבמה לא צריך לזכות למינימום של כבוד - שיקריאו את השם שלו? אנשים צריכים לשאול כל הזמן אחד את השני, מי זה ? מכיר אותו?

אני פשוט חושב שיכול להיות הרבה יותר טוב מזה. כל מה שדרוש זה קצת מאמץ, כי בנאבא היו אלף אנשים שקנו כרטיס, זה הרבה כסף שאפשר להשקיע בתחרות הזו ולעשות את זה ברמה יותר גבוהה.
מסכים איתך לחלוטין, אחרי שסיימתי את חלקי על הבמה, יצאתי לקהל וישבתי עם המשפחה שלי (שלצערי אחרי שקניתי להם כרטיסים מראש בשורה 7 ונתתי לאישתו של אמנון לשמור בקופה, נתנה החכמה את הכרטיסים למישהו אחר מזל שאלי ואמנון התערבו ועזרו לי להכניס אותם, כי היא רצתה שנקנה שוב כרטיסים ואני מדבר על 8 כרטיסים שזה לא זול בכלל) שישבה בשורה אחת לפני הסוף ובקושי הצלחתי לזהות את המשתתפים על הבמה.
נאבבא באמת הבטיחו במהלך כל השנה תחרות ברמה אחרת, בפועל התחרות השנה הייתה ברמה יותר נמוכה מהתחרות בשנה הקודמת, לא נתנו להכניס ספוטר והצביעה נעשתה או מחוץ לאולם או מאחורי הבמה כאשר אחד עוזר לשני בצביעה ובחימום שזה היה דווקה נחמד לראות איך כולם עוזרים לכולם אפילו מתחרים באותה קטגוריה שעזרו אחד לשני .
אם זאת צריך לציין שלפני התחרות אמנון ריכז את המתחרים והסביר שכתוצאה מכך שהם הביאו את התקשורת, זה בה על חשבון ספונסרים של פרסים כספים מכיוון שהם בתור איגוד לא יכול הוציא כסף למתחרים בתור פרס. אמנון טוען שכתוצאה מכך שהייתה תקשורת שנה הבאה התחרות תעלה לרמות שעוד לא נראו בארץ. אני מקווה שבאמת כך יהיה.