ציטוט:
פורסם במקור על ידי איאל
מה קרה הכל ורוד ב ifbb אין תלונות כמו לנבבא האולם בסדר מי שישב בסוף ראה הכל כאילו שהוא עם השופטים הבמה מרהיבה ויפה מה היה במה וכיבדו מתחרים ושנבין סך כל הפרסים היה מעל 7000 יורו וכולם הלכו מרוצים וגם מי שלא זכה קיבל פרסים וחילקו לקהל סופר גוס והיה מלצרים והמתחרים לא שילמו 600 שח וכולם טסים לאולימפיה על חשבון האיגוד -רק בעיה אחת השיפוט היה מאד חד ואנשים קצת התרגזו וחוץ מזה הכל לבן ושלא נזכיר יחס חם לכולם והקהל נכנס בחינם ומי שהגיע מהצפון אירגנו לו טיסה על חשבון האיגוד כל הכבוד
|
איאל אני ישבתי שתי שורות מתחתיך ולא ראיתי כלום עם משקפיים!
באתי באמצע התחרות לשבת ליד גלעד שיגיד לי אם זה באמת היה אביב שעלה עכשיו. בנוף הישראלי אין כזה דבר ש"הכל ורוד", אבל אחרי הדיבורים שהבטיחו, ציפינו לתחרות ברמה אחרת בנאבא וקיבלנו משהו שהיה פחות או יותר אותה רמה כמו ifbb. ולא שמעתי שמתחרים טסים לאולימפיה לא מכאן ולא מכאן!
אתה יכול לקרוא את מה שאני רשמתי על תחרות הנבאבא בפורום הזה , באופן אישי התאכזבתי. מה ספורטאי שקרע את התחת ועולה על הבמה לא צריך לזכות למינימום של כבוד - שיקריאו את השם שלו? אנשים צריכים לשאול כל הזמן אחד את השני, מי זה ? מכיר אותו?
אני פשוט חושב שיכול להיות הרבה יותר טוב מזה. כל מה שדרוש זה קצת מאמץ, כי בנאבא היו אלף אנשים שקנו כרטיס, זה הרבה כסף שאפשר להשקיע בתחרות הזו ולעשות את זה ברמה יותר גבוהה.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
עזרים מומלצים:
רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי
ברכיים.
-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.