צפיה בהודעה בודדת
ישן 31-08-08, 14:26   #7
MagneZium
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pro_XXL_Universe צפה בהודעה
דבר ראשון לירון פעם הבאה שאתה מגיע לתחרות ואתה רואה אותי...עשה טובה אני אשלם לך כדי שתגיד לי שלום זה לא עולה כסףגם אם אתה שונא אותי תהיה נחמד.

דבר שני מה שעשו למישל זה מגעיל שוב פעם האיגוד הזה מוכיח כמה שהקומבינות נימצאות שם וכמה שכל מה שתגידו או לא תגידו על נאבא השיפוט ההוגן נמצא בנאבא והשיפוט ההזוי והבזיוני נמצא בIFBB לצערי!מישל מתחרה מעולה והוא השקיע מעל ומעבר והגיע לו הרבה יותר ממקום שני ואני לא אזלזל בספורטאי שלקח את המקום הראשון ולא אגיד עליו משהו רע או אנסה להעליב אותו בכל דרך שהיא אני פשוט אגיד בשיא הכנות שלא הגיע לו את המקום הראשון ואני לא אומר את זה מתוך ניסיון אני אומר את זה מתוך חוות דעת שלרוב הקהל באולם הייתה.
אני רק רוצה להגיד לכם שמי שבאמת מכיר את מישל יודע כמה הוא משקיע ואוהב את הספורט ומשקיע כדי להתקדם ומישל בן אדם חזק וגם אחרי שממש ירקו לו בפרצוף פעם שניה הרי לא שכחנו את מר דרוםהוא אמר לי בפנים" אני בן אדם חזק וכל התקרית המגעילה הזאת רק חיזקה אותי וגרמה לי להתקדם חזק יותר"
מישל אתה אח שלי ואני מעריץ אותך ומעריך אותך אבל אתה חייב לשקול מה שאמרתי לך מחוץ לאולם אחי זה מה שעשו לך היום פשוט בלתי ניסבל והאשר המאניק הזה אתה לא הראשון שהוא דפק ולא האחרון אחי
אני אוהב אותך ובישבילי אתה מספר אחת נשמה!

אני חייב לציין שמעבר לקטע המגעיל הזה אני רוצה לשבח את עמית ספיר באדיבילדר מדהים שהגיע להישגים כלכך חזקים בתחום והגיע לתוצאות מדהימות וקטף את התואר של אלוף האלופים לשנת 2008 בצדק!ממש שרפתי עליכם ת'גרון היום עליך ועל מישל אתם חייבים לי

אני גם לא יכול לתעלם מהאופי האדיב והמקצועי שיש לבחור מקסים כמו עדאל חאג'
שוב פעם כמו שאמרתי באדיבילדר אחד מהטובים בארץ שממש כייף לקבל ממנו פרגונים ולשמוע ממנו פרגון זה מעורר מוטיבציה אדירה ועוזר להתקדם חזק ולשאוף קדימה אני גם מאחל לעדאל בהצלחה ושמח שהוא זכה במקום הראשון בתחרות של נאבא וזה לא היה פשוט כי יהודה בן נעים הגיע השנה בשייפ מטורף
כל הכבוד חבר'ה ולסיכום?

רק נאבא זה המקום האמיתי!!!רק שם יתיחסו אלינו כספורטאים ומי שהיה בIFBB היום ראה את זה,שמע את זה והבין את זה
אז כל מי שבכה על התשתיות של התחרות ובכה שהאולם ככה וככה מוזמן לגשת לאולם הכדורסל ולעמוד שם על הבמה שאשר אירגן שהיא לא בידיוק שינתה משהו באיכות של התאורה או של התחרות סתם מדרגה קטנה כמובן "כל הכבוד" למר פריג' שהוא טרח להדביק שוב פעם את הסיפרה 8 על הסיפרה 7 בשלט של מר ישראל.
חח יפה זיהית אותי וחס וחלילה שונא אותך?למה תמדבר ככה ? פשוט אמרתי מה אני יבוא כולכם בחמולה שם יבוא ביציאה "האלן אני מגנזיום מהפורום " לא מתאים כזה תמבין
ובקשר לשאר הדברים שלך פשוט כול מילה בסלע