31-08-08, 13:40
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי hell
תשמע,
אני האחרון שיאהב את הניהול של אשר אבל,
-אתמול היה להם חדר חימום והרשו לעוזרים להיכנס.
-היו להם מספיק מקומות ישיבה עד לתחרות.
-לא סגרו אותם במשך שעות מאחורי הקלעים עם תא שירותים אחד על 50 מתחרים שצריכים להשתין כל רגע.
-נכון שהמתחרים שילמו 500 ש"ח אבל יצאו עם אבקות חלבון וגביע. (רובם זכו במשהו. עקב מיעוט המשתתפים.)
אפשר ללהציג הכל לשני הכיוונים.
בגדול.
עדיין אני לא סגור איזה איגוד עדיף.
|
את העניין של חדר החימום וכל מה שמסביב באמת יצטרכו לפתור לשנה הבאה, וגם לגבי השקילה צריך שיהיו כללים ברורים, למשל שתינתן הנחייה שבשקילה יש גבול שממנו לא עולים.
שמועות כמו שצריך להיות קילו פחות מהגבול, זה לא לעניין - חייבים שהעסק יהיה מוגדר ומקובע (גם כן מה פתאום קילו פחות? אם השקילה היא לקטגוריה עד 90, בנאדם מותר לו להיות 90. אם עד הערב הוא עולה זה עניין שלו, תעשו שקילה נוספת בערב או שהשקילה בוקר היא הקובעת, אבל לא עושים חישוב של תיאוריה שהיא יעלה או לא יעלה, מה שיש בשקילה זה מה שצריך להירשם)
אני מצפה מהנהלת נאבא שתיתן דעתה לסיפור הזה, כי עלתה פה בעיה גדולה למתחרים.
ספוטר אישי לכל מתחרה זה המינימום שאפשר לבקש, לסמוך על זה שמתחרים יכינו אחד את השני, זה פשוט לא רציני.
מה שכן, תזכור שבנאבא יש לך בני אדם לדבר איתם.
אני אישית מבטיח לפנות לאלי לפני התחרות הבאה ולדבר איתו על זה, גם אם אני לא אעלה שנה הבאה אלא רק עוד שנתיים.
לעומת זאת בוא נראה אותך מנסה בכלל לפנות לאשר, יש לי כמה השערות לגבי התגובה שאתה תקבל מהאדון הזה.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|