31-08-08, 11:37
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גדי 21
מאוד התאכזבתי מהתגובה שלך, חבל שאתם מאבדים פרופורציות ומדברים על דרך ארץ כאילו לדפוק חשבון לאנשים מושחתים, אם זה היה קורה לך לא היית יודע מה זה דרך ארץ אז שלא תעיזו לשפוט את הכעס שלנו על האיגוד החרא הזה. וכל מי שחושב שזה רק ספורט, אז אולי בשבילכם זה רק ספורט, אצל מישל זה כבר מזמן לא ספורט, זו הקריירה וזה החיים שלו.. וכשמישהו בא וגוזל ממך את זה אחרי הכנות קשות וארוכות ואחרי הוצאות כ"כ גדולות בגלל פרוטקציות, מי אתם שתגידו איך להתנהג?
אשר לא מבין בשום דרך, אשר בן אדם חזק וכוחני, החלטתי הפעם לא לשתוק לו, באתי מהביבים ומה שעברתי הוא לא יעבור כל חייו, אני אלך בכל דרך שיבחר עד שאראה את הבן אדם הזה בוכה..
וכל מי שנשאר באולם לאחר העוול שנעשה שם אלה אנשים חסרי אופי שיודעים לבכות פה ולהגיד שאסור לבוא לתחרויות של אשר ושצריך להעיף אותו, באים לתחרויות שלו, מעודדים ומתלהבים ואח"כ כמו זונות
חוזרים ללכלך...
הפעם אני נשבעתי ביקר לי, אשר ישלם על זה חזק, אחרת, שנה הבאה אני מביא 50 נרקומנים מפרדס כץ שיעמדו שם על הבמה וגם 100 מאבטחים לא ימנעו את זה - אני נשבע שאני אמנע ממנו לקיים תחרות.
|
גדי יקירי אשר פריג' מפיל את עצמו במו ידיו, אנחנו אפילו לא צריכים להתאמץ.
תחרות ארצית עם פחות מ 15 מתחרים בכללי, זו בושה שטרם נראתה בספורט הזה.
תגיד לאחיך שבנאבא ישמחו לקלוט אותו בזרועות פתוחות.
דרך אגב אתה מוכן להסביר לי מדוע אתה לא אוכל כעת פיצה משפחתית???:d
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|