31-08-08, 08:43
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle
אביב נהניתי לדבר איתך בנאדם. הצטערתי לראות שהתאכזבת מהתוצאות אבל לא היה אחד שלא נתן לך ביקורות חיוביות לגבי המבנה. תעלה תמונות של front lat שיראו איזה יופי הכתפיים והגב נראים לעומת המותן.
אני חושב שהגיע למצב טוב מאד, רק הכנה מעט טובה יותר לתחרות, והמתחרים שלך ידברו לקירות.
|
תודה אלון, מסכים עם כל מילה, גם עם הביקורת.
ההבדל הגדול ביני לראשונים זה שלא לקחתי משתנים.
זו הייתה בחירה שלי, בעקבות הטראומה של ההזיות מ 2006, אבל זה המחיר.
אנשים היו שבוע על פוסידים, אני ניסיתי לשחק עם תמצית סירפד.
אין מה לעשות, זה לא אותו דבר.
פעם הבאה אני אשוב ואקח משתנים, אני אעשה את כל מה שצריך בקטע הזה, כמובן בהתייעצות ובפיקוח עם מספר גורמים, אני כבר מתכנן את זה, ועוד כמה דברים.
אנשים ייראו ממני רמה שתגרום להם לחשוב אם לעלות איתי בכלל.
אני מזכיר ששקלתי הכי הרבה בקטגוריה, פרט למקום הראשון, והייתי נמוך בראש לפחות מכל מתחרה.
יש מתחרים שהיו 7 קילו פחות ממני, זה אומר משהו לא?
אגב אם כל החימום שהיה ביני לבין אנטון (קולינה) אני חייב להגיד שהוא בחור על הכיפאק, נחמד מאוד, נראה אינטלגנט, בא נתן חיבוק, כמעט הלכנו יחד לאכול אחר כך אבל לא הסתדר.
בכלל, אמרתי כבר וחוזר שוב, כל אחד ואחד מהחבר'ס שהיו איתי בחדר חימום מוערך ואהוב על ידי פי עשר מכל אותם פוליטיקאים נפוחים ועיתונאים פלצנים שאני מתערבב איתם ביום יום שלי.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|