צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-08-08, 12:20   #6
גדי 21
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008

הסמל האישי שלגדי 21

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl צפה בהודעה
זה לא שבקושי אמרתי לך שלום...אני התבאסתי קצת להגיד לך שלום אתה יודע למה?כי אחרי כל השבחים שנתתה לנאבא אני אומר לך יואב..בשיא הרצינות נישבע לך שכואב לי לקרוא תהודעה הזאת,ממש אני לא יודע אם בא לי לשבור את המחשב או לכבות אותו להתעלם או להגיב לך בצורא תוקפנית יותר מלא דברים עוברים לי בראש עכשיו...
אני אומר שוב התחרות הייתה מדהימה אני לא מבין מה אנשים פה כלכך בוכיםאתה חושב שאשר יעמיד היום משהו יותר טוב?בגלל שאתה תעמיד שם תדוכן של המגזינים?
בכל מקרה עזוב לא נכנס לפסים אישיים.
ובקשר למורדכי בוכניק בן 22 בן 30 בן 40 בן 90 מזה משנה הבחור ניראה מעולה והוא אחלה בן אדם שיודע לפרגן ובקשר לאור ביטון שיקטר וימשיך לבכות וימשיך להגיד שהוא היה לוקח בהליכה ולוקח בריצה ולוקח באופניים חח תחרות הבאה שאני יעמוד לידו(אם זה יקרה בכלל כי אם אני אגיע למשקל גוף שלו איי פעם אני ירה לעצמי בראש)אני אהיה בשייפ מעולה כדי לעשות לו בית ספר ולהשתיק את הפה השויצר שלו להרבה מאוד זמן אחרי ההודעה שלו אתמול הבן אדם הזה נמחק אצלי מהזכרון.
כמה צחקתי...
תשמע גלעד, גם אני מאוד נהנה בנאבבא ואין מה להשוות לifbb אבל בוא נהיה רגע מציאותיים, משהו השנה היה חסר לעומת שנה שעברה, ציפינו שההפקה והאירגון יהיו טובים יותר וזה אפילו לא השתווה לשנה שעברה, לא ייתכן שכולם טועים - כל כך הרבה אומרים את זה..
הרמה מבחינת המתחרים (פרט לשלושה או ארבעה בכל הקטגוריות) הייתה גבוהה מאוד, אנשים הגיעו מאוד מוכנים, צבועים יפה, הציגו את עצמם יפה יותר משנה שעברה והכי חשוב, הגיעו המון חבר'ה חדשים.
אל לנו לשפוט את המארגנים כי באמת שאנחנו לא יודעים מה היו השיקולים ואיזה מכשולים עמדו בדרכם, מה שכן, הייתי מציע שתאגדו יחדיו את כל הרעיונות שהועלו פה (וחלקם באמת היו רעיונות טובים) ותשלחו לנאבבא...
שגיא טען באחד הפורומים שטוב שהתחרות נערכת בצפון כי 70% מהאנשים באים מהצפון, אז שגיא, רק האנשים שבאו בשבילי (חברים, משפחה) והחבר'ה שאני מכיר מהווים כמעט 50% מכלל האנשים שהיו שם והם מהמרכז.
יש המון נקודות לשיפור, אבל בסה"כ אנחנו מאוד נהנים במסגרת הזו של נאבא, קל וחומר לעומת ifbb.
אז במקום לדבר הרבה, תנסו להציע ולעזור ותפנו ישירות למי שצריך, ברוך השם - יש אוזן קשבת.
אגב, גלעד, תפסיק להתרגש מאור, אני פשוט ריחמתי עליו עם התגובה שלו.. רק בן אדם חסר ביטחון ופחדן מגיב ככה ולא יודע לפרגן... גם עליי הוא פתח את הפה לא מעט (שנה שעברה). אז מה? אני לא רוצה לנבל את הפה, אבל אתה יודע מה אני שם עליו/אנשים כמוהו..