מר ישראל nabba 2008
בכונה לא כתבתי אתמול , החלטתי שאסור לי לכתוב כאשר אני עצבני .
חלקכם פנו אליי אתמול ולא עניתי כעסתי ואני מצטער שלא עניתי לכם , כעת אפרט את הכל .
כל מה שאני הולך לכתוב כאן עכשיו הוא האמת לאמיתה זוהי דעתי האישית בלבד ואני לא מייצג כאן אף אחד מלבדי . זוהי מדינה דמוקרטית עם חופש הביטוי לכן שאף אחד לא ינסה כאן לאיים עליי בתביעות משפטיות .
לא האמנתי שזה יקרה לנו הושפלתי ורומתי לפני כולם (אלו הם הרגשותיי ועל זה אי אפשר להתווכח איתי ).
יצאנו מאשדוד בשעה שלוש בצוהוריים פקקים מטורפים בקושי הגענו לשם בשעה שבע בערב .
אך ש/הגענו אני בא להרים את הבוטקה מגיע הספונסר העיקרי (שמן הסתם אסור לי לציין את שמו כאן ) .
צועק וצורח שאסור לי להיות כאן וקורא בהיסטרייה לאמנון שיגיע מהר , אמנון מעיף מבט מהיר בעיתון ואומר לי לצאת החוצה כי הייתה שם פרסומת של ישראל בודי זאת לאחר ששילמתי לאישתו איילה את מלוא סכום הכסף שסוכם ונחתם מראש על יידו בפקס , לשכירות .
לאמנון הובהר מראש שזהו עיתון שעוסק בספורט פיתוח הגוף והוא יוצא לאור על ידיי היבואן "הוט ספלאמנט" .
לבסוף לצערי הרב נאלצו לחלק בחוץ עיתון שהשקענו עליו כל כך קשה בחינם כמו פלאייר . חילקנו את הגיליון הראשון ומעט מאוד מהגיליון השני ממש כמות מעטה .
כאשר הערב התחיל הייתי ממש עצבני ולכן גם לא ניגשתי לאף אחד עקב הסקנדל שנגרם לי ועוגמת הנפש הרבה .
בוקשי אמרתי שלום לגלעד , ארבל , ושגיא גרשגורן , אפילו את אביב לא ראיתי .
לציין כי הוחזר לי הכסף ששולם.
לחברת הוט ספלאמנט נגרם נזק כלכלי רב במיוחד כאשר אתה מביא איתך צוות של עובדים מאשדוד "ומבלה " כמעט ארבע שעות בפקקים .
גיל גרנות תפס אותי בצד וניסה להרגיע אותי זה לא עזר בכלל .
כעת אני רוצה להתייחס לתחרות באופן מיקצועי ואובייקטיבי עד כמה שניתן .
התחרות לא הייתה ברמה של שנה שעברה אלה כמה רמות מתחת מכמה בחינות .
1. האולם היה פשוט מידי לא רק יותר פשוט מנתניה אלה גם יותר פשוט וקטן מבית אבא חושי שם היה נערך כל שנה .
2. תאורה ומערכת הסאונד הייתה גרועה מאוד . שירים קופצים איכות צליל נמוכה . כאב לי במיוחד על אורית בוחבוט חברתו של האדמו"ר ברוטינה האישית שלה היא לא יכלה לבצע אותו כהלכה השיר לא עבד וקפץ כל הזמן עד שהיא התייאשה .
3.צויין כי תהיה סלקצייה של מתחרים היה שם אחד בקטגורייה של מעל 82 ק"ג עם כרס ממש בטן יותר גדולה משלי למה לתת לו לעלות אם הוא לא מתאים ????????
4. כמות המתחרים הייתה קטנה יותר במיוחד בקטגוריות של מר פיטנס , ובקטגורייה של גדי טורוני לעומת שנה שעברה .
5. הנחיית הערב הייתה חובבנית למדי לגיא שלמון פשוט אין את זה (עד כמה שאני כועס על אמנון ואני מאוד כועס על אמנון הוא יודע להנחות את הערב בצורה הרבה יותר טובה ומיקצועית מגיא עדיין חובבני ) .
6. מדוע בשם כל הקדושים לא מציינים את שמו של המנצח ?
למה ? למה לא ? כי בחו"ל לא נהוג ? ספורטאי טרח כל כך הרבה ולא אומרים את שמו ? לא יפה ולא מכובד !!!!!
הספורטאית אולגה שהייתה ניראת ממש מדהים מדוע היא עשתה את הרוטינה שלה רק אחרי שקיבלה כבר את הגביע ושעברו כבר 2 קטגוריות אין שום זרימה וקשר נכון .
בקטגורייה של גדי שהיה מגיע לו ללא כל צל של ספק לזכות אבל הוא לא היה חטוב יחסית כמו שנה שעברה , היה שם אחד עם בגד ים צהוב שלדעתי היה נראה טוב יותר משגיא ולו היה מגיע לקחת מקום שלישי .
אביב עומר ,
אח יקר וחבר טוב דעתי כאן היא מקצועית בלבד ולא אישית הגיע הרבה יותר טוב והרבה יותר עבה עם המון מאסה אבל לא היה יבש ולא הצליח לפלח את הרגליים שלו היו גדולות אך לא חטובות כך גם החלק האחורי של האמסטרינג והיישבן . צר היה לי מאוד אך הוא ממש הלך לאיבוד בקטגורייה זו גם אם היו מדרגים מקומות 4 ו 5 לא היה נכנס . לציין לטובה את אנטון מבאר שבע רגליים מאוד קטנות אך כל שאר חלקי גופו מאוד אסטטים מה גם שקראו לו השופטים להשוואה עם עוד מתחרים .
אייל hell ,
לא הגיע מוכן לדעתי פירק יותר מידי מאסת שריר ולא היה יבש , פגשתי אותו בעבר והוא היה הרבה יותר מרשים .
גלעד pro xxl ,
היה הכי גדול ממש הכי גדול אבל לא הכי חטוב רגליים ענקיות ממש .
בוחניק ,
כאן סיפור קטן אישי .
באמצע הערב יצאתי לשירותים . פגשתי אותו בחוץ לבוש כמייטב המסורת של הדתיים משוחח עם עוד 2 תלמידי ישיבה .הייצר העיתונאי שלי גבר עליי והתפרצתי לשיחה בנימוס כמובן ישר התקפתי בשאלות .
....." הרי בשנת 2006 היתחרית במר הצפון בקטגוריית נוער אז אך גם עכשיו ? ...."
- בוחניק חייך והוציא לי תעודת זהות אמיתית לא מזוייפת רק בעוד שבוע הוא יהיה בן 21 וזוהיא האמת לאמיתה . הוא גם ציטט את אור ביטון מהפורום הוא קורא כאן אך לא מגיב .הוא באמת לא בן 21 עדיין למרות שהוא נראה יותר .
קרב צמוד מאוד בין עדאל ליהודה אך בסוף עדאל ניצח ובצדק , לחדי העין שבינכם ניתן לראות כי יהודה קרע קצת או שיש לו משהו מוזר בחזה .
סטס המלך האמיתי קרעתי את הגרון עליו גולת הכותרת של כל הערב רק בגללו היה שווה להגיע .הוא גם דוגמן הבית של חברת "הוט ספלאמנט" ומככב שם הרבה בעיתון .
בסוף הערב צילמתי אותו מספר תמונות יפות וממש מקרוב .אשר יתפרסמו בעתיד הקרוב .
אני רוצה לסיים את ההודעה עם מה שהתחלתי . בסוף הערב ניגשתי לאמנון ושוחחנו מעט שתיינו היינו כבר פחות לחוצים, אך טרם הצלחנו ליישר את ההדורים ביינינו לצערי הרב .
הכתב הראשון של ישראל בודי .
|