צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-08-08, 18:09   #6
OmriF
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלOmriF

תמונות:

בעיקרון חברה, אני השבוע יעלה סקירות מקצועיות לאתר קשת.TV (אני כתב הדיגיטאל האחראי על סקירות המוצרים והחדשות בתחום הסלולר והגאדג'טים). לכן קיבלתי את המכשירים הללו. לכן מי שרוצה, שיחכה כמה ימים ויקרא סקירה מלאה על כל אחד מהם.

בעיקרון, מנסיון של שלושה/ארבעה ימים:
הסמסונג מדהים - עיצוב יפייפה וקטנצ'יק - לא כבד, לא גדול - בדיוק כמו שצריך, רמקול חזק ואיכותי, מסך מגניב וטאץ רגיש במיוחד, מצלמה מעולה עם מגוון פיצ'רים, מגיע עם נרתיק שימושי, זיכרון פנימי גדול, ממשק מהיר, קל לתפעול ואינטראקטיבי. דפדפן מעולה וגלישה מהירה בדור שלוש וחצי. למי שאין צורך ב-Wifi, זהו המכשיר המושלם. לדעתי הוא עדיף על אייפון למי שלא צריך Wifi/GPS. אומנם מי שכן צריך, שירכוש את ה-i900 אומניה: כל מה שיש ב-F480 ועוד הרבה הרבה יותר!

ה-E51 - מכשיר עסקי ללקוח עסקי ממוצע: עיצוב קטן ומוארך, מכשיר מוכסף עם עיצוב אלגנטי מרשים, Wifi עם גלישה מהירה, רמקול חזק אך לא איכותי כל כך, מקשים נוחים, ישומיים עסקיים יעילים לעסקים, דוא"ל בדחיפה ועוד. הסוללה מאוד חזקה ואינה נגמרת בקלות.

את הסוני אריקסון קיבלתי רק אתמול, לכן אני לא ממהר להגיב עליו. בעיקרון הרשמים הראשוניים זה שיש לו רמקול מאוד חזק ואיכותי (ממש נדהמתי), מקשי מגע בעת צילום מגניבים, מצלמה איכותית מאוד, עיצוב מרשים וגלישה מהירה...

עוד שאלות? אם תרצו אעלה תמונות ממצלמות המכשירים..
OmriF מנותק   הגב עם ציטוט