אשכול: without arms :)
צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-08-08, 11:01   #16
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
אתה מפספס את העיקר, אז תעשה מקבילים הפוך על שני ספסלים עם משקל על הרגליים.. רק תעשה מקבילים כי זה תרגיל מעולה לחזה יותר מאשר שהוא מעולה ליד אחורית.
מה יש לך בכתף? אם היא פגועה איך אתה חושב על לעשות אימון שלם לכתפיים בלבד?

בקשר לחזה עליון - ריבוי עבודה על החזה עליון לאו דווקא יניב תוצאות טובות יותר, הרעיון בתוכנית abcd היא העצימות ולכן באמת כדאי שתמקם את החזה עליון במוט כתרגיל הראשון, תעלה את הסטים ל4 ותתן מקסימום עבודה שם.
מקבילים זה תרגיל לחיצה.
פרפר במכונה זה חרטא - תעשה פלייס בשיפוע עליון אם אתה רוצה השלמה לחזה עליון ותרגיל קצת פחות מורכב לסיום.
זאת דעתי בכל אופן
עדיין לא סובל מקבילים וגם אם כן אין לי אפשרות לעשות בכל זאת...
והיא לא פצועה בוא נגיד שהיא לא יכולה לעשות מקבילים פשוט יש כאב בכתף שמאל שאני יורד איפה שצריך במקבלים בלחיצות ושאר התרגילים לכתפיים לא מפריע לא מרגיש...
תאמין לי אני יודע טוב מאוד שריבוי עבודה לא יתן לי כלום חח בזה יש לי הרבה ניסיון האמת ובגלל זה לא העמסתי על החזה עליון ולא על החזה בכלל ולא הגזמתי...
ופעם הייתי עובד ככה נותן 4 סטים ונותן מקסימום אבל זה פשוט לא הולך לי אני מעדיף לתת 2 סטים כבדים וזה יותר טוב לי מאשר 4 בגלל זה אני מחלק את זה ונותן כמה לחיצות כדי לתת בכל לחיצה את המקסימום ופחות סטים ככה אני יכול לקרוע את עצמי ולקבל את התוצאות הכי טובות בשבילי
אבל זה כבר אני לא יכול לקבוע זה כבר איך שהגוף שלי מגיב אני פשוט יודע שהוא מגיב יותר טוב ל-2 סטים כבדים מאשר ל-4 שכנראה יהיה כשל לבסוף...
לגבי הפלייס בשיפוע אני אחשוב על זה יכול להיות שאתה צודק
denous מנותק   הגב עם ציטוט