צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-08-08, 00:58   #103
שייקה
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום

כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
שלח הודעה דרך ICQ אל שייקה Send a message via Skype™ to שייקה

status- שמע אחי, אני לא אמא שלך שיגיד לך מה לעשות גבר אבל יש לך פאקינג פוטנציאל אדיררררררררר אחי אתה מבין מה המשמעות? יש לך את זה אחי אתה חייב לקחת את הספורט ברצינות זה לא צחוק אתה לא יכול לקחת ככה את הבאדיבילדינג בצחוק לעשות מעשים מסוכנים (אתה יודע על מה אני מדבר), לא להיתאמן, לא לשמור על תזונה, וואלה אני חתיכת ילד פלוץ חוצפן ומי אני בכלל שיגיד לך מה לעשות? ואולי אתה עסוק? ואולי לא בא לך לשמור על תזונה? ואולי פציעות קלות פה ושם? ואולי אתה רוצה לקחת את הספורט רק כתחביב, ידידי אתה לא נראה לי כמו ילד עצלן שאין לו כוח להיתאמן ואין כוח לאכול כמו שצריך ופוצי מוצי אתה ילד אחראי ובוגר וכישרון ענקי ופוטנציאל טמון בך תנסה לחשוב עם עצמך איך אתה בדיוק רוצה לקחת את הספורט ולקחת החלטה כי משום מה נראה לי שאתה לא מסודר בכל הקטע הזה, בשבילך כי אתה יכול לייצג אותנו בכבוד ולעשות הרבה מאוד, בהצלחה גבר ותזכור אני בדרך כלל לא אחד שמעיר לאנשים על מה שהם צריכים לעשות ולא שופט אותם, ואתה יכול להתייחס להודעה הזאת כאילו כלום ואני סתם איזה מבל שלא מבין על מה הוא מדבר ואתה יכול להתייחס להודעה הזאת בתור מוטיבציה ולהתחיל להיות רציני, כי ההחלטה בידיים שלך, שבוע טוב

pro_xxl רגליים חיות אחי פשוט חיות כתבתי לך באייסי אפילו את דעתי נראה את הרגליים האלה במר ישראל ועל הפודיום במקום הראשון בהצלחה חבר יקר
שייקה מנותק   הגב עם ציטוט