ציטוט:
פורסם במקור על ידי Takima
1. לעבוד בטווח במקום במספר חזרות קבוע. 8-12 טווח טוב. תגיד לדוגמא ככה: תשאף להגיע ל-12 חזרות, אם אתה עושה יותר מ-10 תגביר את המשקל, אם אתה עושה פחות מ-10 תנמיך את המשקל.
2. להוסיף תרגיל חתירה לגב.
3. אני כבר לא מאמין בתרגילים לא פונקציונאליים (כמו כפיפת ברכיים במכונה). אם הוא מוכן להשקיע, שיעשה איפשהו כמה סטים של ספרינטים וקפיצות ומיד לאחר מכן שיעבוד 20-30 דקות על גמישות ברגליים ובגב התחתון. וזה כדי להכין אותו לקראת הסקוואטים והדדליפטים שיתחיל להתאמן עליהם תוך 2-4 שבועות. לג פרס תרגיל טוב אבל הוא לא משלב עבודה על המסטרינגס.
4. תוסיף תרגיל לתאומים.
|
מעולה! תגובה בדויק כמו שרציתי.
אתה לא יודע כמה אתה עוזר לי
תקשיב אני אגיד לך בדיוק עכשיו סיימתי לכתוב את התוכניות שאני אתן לו אחרי 3 שבועות.
1. חשבתי ב3 שבועות הראשונים להיות ב10-12, אחר כך לעבור ל8-12 ואחרי 6 שבועות לעשות את ה6-15 עם הרבה גיוון ושינויים (אני מאמין שתוכנית חדשה כל 3 שבועות יתן אחלה של גדילה).
2. בתוכנית החדשה הוספתי גם תרגיל חתירה לגב (מסור), אבל אני אשקול את המסור להוסיף כבר בתוכנית הראשונה, פשוט אני לא רוצה להפציץ בסטים זה fbw והוא מתחיל, תסתכל איך בולט מהפורום מתאמן והוא לא מתחיל..
3. גם אני, אבל כשאתה מתחיל להתאמן אתה תגדל מהכול.
אני חושב שבתוכנית השנייה או השלישית אני יתן לו לרגליים מכרעיים (תרגיל טוב שמזניחים אותו פה) , לג פרס, יש לו את הגב תחתון שההמאסטרינג עובדים.
אני מעדיף בחודש - חודשיים הראשונים לא להתחיל עם סקוואטים ודדליפט .
תאקימה תודה רבה לך, אשקול את הדברים שלך וגם שמחתי שאתה שאני סומך עליך אישר לי את התוכנית +-.
לבחור שמעליי אני לא אענה לך זה יהרוס לי את הדיון.