צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-08-08, 22:45   #10
idunno
חבר פעיל

סנדרה, לכי לאמא שלך, ותשאלי אותה עד איזה גיל היא גבהה, אם לא שמת לב, כנראה שלא גבהת באופן ניכר, גם לפני שהתחלת להתאמן, בנות לא גובהות עד גיל 18 כמו בנים (יש כאלה שאומרים שבנים גובהים עד גיל 21, 23 וכאלה, אבל דוגרי 17-18 בדרך כלל), בנות זה גיל 14-15 מקסימום, אני אישית ראיתי שבנות בכללי לא ממש גובהות מגיל 12-14, בערך מהזמן שהם מקבלות מחזור, ועוד כמה אנשים שאמרו לי ככה, קיצר תקשיבי, לכי שאלי את אמא שלך, תגידי לה לדבר איתך דוגרי, עד איזה גיל היא גבהה, או יותר טוב, תשאלי חברות שלך אם גם הם לא גובהות, ותראי, אבל שוב חח, זה לא מניסיון אני בן xd.
אבל זה מאנשים שסיפרו לי, אני רואה אישית, קיצור הכי קל, לכי תשאלי את אמא שלך (אני לא בטוח אם זה קשור לזמן שבנות מקבלות מחזור, כי פעם קיבלו מחזור יותר מאוחר, הכי טוב לכי שאלי כמה חברות טובות, את תראי שגם הם יגידו לך שהם לא גובהות.

טוב אם לא בא לך לקרוא את כל זה, בקצרה, זה לא קשור למשקולות, בנות לא גובהות מגיל 12-14 אני ראיתי ככה, וככה אמרו לי, את יכולה לשאול את אמא שלך, אבל שוב יש מצב שזה קשור לקבלת מחזור, ואם היא קיבלה מחזור מאוחר, יש מצב שהיא גבהה עד גיל יותר מאוחר, אז לכי שאלי חברות, ותראי שגם הם לא גבהו בערך מהזמן שהם קיבלו מחזור (אולי גבהו באיזה 2 ס"מ בערך מגיל 12-13).
idunno מנותק   הגב עם ציטוט