ציטוט:
פורסם במקור על ידי - idan -
ניקי פאלי מחר בערב, ומחר גם אלכס שטילוב מתחרה מחר בגמר התעמלות מכשירים, אבל מאוד לא צפוי שהוא יקח מדליה.
עד עכשיו כל הישראלים איכזבו, התקווה האחרונה היא משחר צוברי בשיט, ואני פאסימי. לא נראה לי שנסיים את האולימפיאדה הזאת עם מדליה, וגם מדלית ארד בשיט זה לא איזה כבוד גדול לדעתי, סתם ספורט נחמה לישראלים כי זה הספורט היחידי שהצלחנו לקחת בו זהב.
|
אל תשכח גם את הבנות שנמצאות במקום ה-4 והם בטווח מדליה. תשמע הסיכוי שטילוב יקח מדליה הוא לא גדול אבל יש סיכוי, סיים במקום ה-5 באליפות העולם וההבדל בהתעמלות בין מקום 5 למדליה הוא יחסית נמוך ככה שיש סיכוי. מאמין שצוברי כן יקח אם לא ראשון אז לפחות מדליה אחרת.
בקשר לריצה, אין ספק שטייסון גיי הוא הפתעה מדהימה, הסיבה לדעתי שהוא לא הגיע לגמר זה גם בגלל הפציעה שהייתה לו אבל בעיקר בגלל שהוא שובץ בשביל האחרון שם קשה לעשות תוצאה טובה מבחינה פסיכולוגית.