צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-08-08, 23:11   #40
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי האדמור צפה בהודעה
אכן שיפור מדהים מתחרות מר ישראל 2006 והעובדות מדברות בפני עצמן:

שתבינו שבמציאות הוא הרבה יותר מרשים!!!

אביב ואני נשקלנו ביחד במר ישראל 06 (אחד אחרי השני כמובן) אביב שקל 70.5 ק"ג והנה 14 יום לפני הוא שוקל 11 קילו יותר והוא במצב כמעט לתחרות! מדהים איך שהוא עשה את זה!

אני מכיר את אביב המון שנים והבנאדם פשוט מכונה משומנת היטב, אין אצלו אפור, הכל רשום ומתועד ביומן והכל קפדני בצורה שלא תיאמן!

יש לציין לזכותו של אלכס הפרטנר שלו, שלא מרחם ולא מוותר לו בשום אופן! בחור קשוח מאוד האלכס הזה! אביב עשה אצלי אימון ורצה להרים בתרגיל מסור 45 ק"ג (זה היה בשבוע שעבר שאביב בקושי אוכל וזה משקל מכובד מאוד לסוף תקופת חיטוב) אלכס מסתכל עליו עם גבות כעוסות ואומר לו קח מיד 55 ק"ג ותעבוד! זה היה תענוג לראות את זה.

בהצלחה!
תודה אחי היקר, רק קבל תיקון 13 קילו בדיוק יותר מאז ולא 11...שקילה האחרונה הייתי 84.3 מחר שקילה נוספת, אם לא יהיו תקלות אני אהיה קרוב לגבול המשקל בקטגוריה, ה 14 ימים שנשארו הם מאוד קריטיים, זה נצח הצחים בדיאטה כזאת.
לגבי אלכס מה שראית זה כלום, הבנאדם פשוט נאצי איתי, בקיסר הוא מרשה לעצמו יותר להתפרע. בלעדיו לא הייתי מגיע לזה, אני חייב לו הרבה.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט