צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-08-08, 21:20   #31
Snacks
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The Sun צפה בהודעה
טוב התרשמות מהמכון:
כוסיות 10\10 - יש על מה להסתכל, אבל לא בשביל זה אני בא
מוזיקה 7\10 - האוסים, זורם יותר טוב מהגבעתרון אצלי במכון
דאמבלים 9\10 - יש שניים מכל סוג, לא בדקתי מקסימום משקל אבל היו עוד כמה שורות טובות אחרי ה32.5 שהשתמשתי למסור
מדריכים - לא בדקתי את הידע שלהם, לא עניין אותי
הליכונים - 10\10 - שורות לא נגמרות של הליכונים
ספות, מכשירים, כלובים 5\10 - 2 כלובים, מכונת סמית אחת ( אבל היי מי משתמש בחרא הזה בעצם? ) ספה אחת!!!!!!!!! (!!!!!! פאקינג אחת ) חופשית לבנצ' - מה זה החרא הזה? או שלא מצאתי עוד אחת, פשוט המקום ענק, אבל שוב אם לא מצאתי זה ממש עלוב. הרבה מכשירים מיותרים של כל מיני מכונות מיותרות שמדמות עבודה חופשית... מה בסה"כ ביקשתי? 4-5 ספות חופשיות ( היה דווקא ), 3-4 ספות לבנצ', הרבה דאמבלים והרבה מוטות - היה מאוד קשה לאלתר tbar חופשי כי גם לא היה להם מוט משולש (ביזיון ), בקיצר לא מה שציפיתי מ"המכון בין הטובים בארץ"

שירותים 10\10 - נקי מאוד ונחמד, השארתי להם הפתעהקהל 7\10 - יכול להיות שזאת השעה שבאתי בה ( 17:30-18:00 ) אבל הקהל היה די מעאפן, הרבה שחיפים שבאים לאמן ידיים וחזה, 2-3 בחורים גדולים שעשו קצת יותר מידיים וחזה אבל בגדול התאכזבתי
מאור זדרז 10\10 - לראות את מאור זדרז תמיד כיף, חתיכת דוב באוף סיזן, הבחור גדול.

בכללי אם נוריד את השטויות כמו קהל - למי אכפת, מאור זדרז - לא שטות אבל הייתי חייב להכניס אותו, שירותים , מוזיקה וכוסיות שזה באמת רק תוספות מיותרות אז הציון הכללי הוא בערך 8, שזה לא מדהים בהתחשב שבטח ביום ראשון הנציג לקוחות יתקשר וינסה לשכנע אותי להרשם בסכום מגוחך של יותר מ5 אלף לפחות.
שורה תחתונה - ממשיך לחפש מכון רציני.
חחחחחחחחח רצחת אותי
Snacks מנותק   הגב עם ציטוט