14-08-08, 04:00
|
|
חבר מתחיל
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי לוזון
לדעתי יעוץ אצל דיאטנית יעזור לך מאוד..
אצל גברים זה שונה מאצל נשים לדעתי
זה מאוד יעזור לך.. ראיתי בנות שהיו אצל דיאטנית
ויש להם גוף אחלה באמת תלכי ואני חושב שזה יעשה את שלו..
ואני יודע שהרבה בפורום יגידו לך לא שווה לא כלום באמת
לגברים זה לא שווה אבל לבנות הייתי מאוד ממליץ..מניסיון שראיתי..
|
קטע בדיאטנית שאנלא רוצה ללכת
כי .. לא דעת נו אנלא סומכת עליהן..
יש לי כמה חברות אצל דיאטנית והיא הופכת אותן לאנורקסית אנלא אוהבת את הרעיון הזה=/
ציטוט:
פורסם במקור על ידי black code
אוכל נכון והרבה קרדיו
|
קרדיו ?
אוכל נכון אני משתדלת ..
ציטוט:
פורסם במקור על ידי neateye
פשוט תנסי לשלב כמה שיותר פעילות אירובית בסדר היום שלך בתור התחלה.
וכמובן תזונה מבוקרת.
כמו שאמר ידידי מעל, עזרה מבחוץ (דיאטנית וכד') בהחלט יכולה לעזור.
|
אני עושה שטיח ריקוד.. אממ אבל לא מהמעפנים... אני אצלם עוד כמה זמן ת'רמה שאני רוקדת וותראו אם זה בסדר.. למה לפי דעתי זה מתקרב לאירוב
ציטוט:
פורסם במקור על ידי logout
קודם כל תדעי שאין כזה דבר להוריד שומן ממקום ממוקד, את יורדת באחוז שומן בכל הגוף..
את מוכנה לאכול לפי תפריט מסודר והכל כל הזמן? להשקיע?
הינה קצת בכללי...
בכללי את צריכה להיות על מאזן קלורי שלילי(להכניס לגוף פחות קלוריות ממה שהוצאת..)..לישמור על מספיק חלבון,לקצץ בפחמימות.. (שומן איכותי גם חשוב...!)
אירובי יכול לעזור לך להגיע למאזן השלילי ככה שזה גם יעזור לך להרזות..
דבר חשוב שהרבה בנות עושות ואסור לעשות...אל תעריבי את עצמך! אל תעשי דיאטת כסח!
קייצר תפריט ואירובי זה הפיתרון.. תזונאי יכול לעזור לך פה או שאת יכולה לקרוא ללמוד לשאול שאלות ולבנות לבד...
וד"א...את לא תיהיה כמו הג'בריות האלה...גם אם תירצי..טיבעי את לא תוכלי...אז אין לך מה לדאוג מזה את לא תיתעוררי יום אחד בבוקר ותגידי"יאללה איזה סוסה נהייתי כוסאמק"
:):):):)
אם שכחתי משו או היתבלבלתי תעירו לי חברה למה אני לא הכי מרוכז עכשיו ביגלל השעה.. (:
בהצלחה
|
אמממ בקשר להוריד שמון מכל הגוף
אני שקלתי 58 וירדתי ל52-3 [שוב, מתנדנד] וירד לימכל הגוף
אבל יש דברים ספציפים שאני רוצה שירדו, והשאלה אם יש דרך מסויימת להוריד אותם ? בנוסף לכל האחוזי שומן שיורדים מהגוף ..
אני בחיים לא ארעיב ת'צמי , אני לא מסוגלת >< אני יכולה להפחית בכמויות אוכל, נגיד אם פעם שני שניצלים היום משביעים אותי.. אז אני מסוגלת להוריד את זה לאחד =/
עכשיו איך אני יודעת כמה חלבון ופחממות אני צריכה לאכול ומתי וכל זה ? כי בתתאכלס מה שאתה אומר פה אני פחות או יותר יודעת.. אני פשוט לא יודעת איך לעשות את כל זה
אממ ובקשר לג'אברית אני אגיד לך מה.. פעם חזרתי מהים בתמימות כולי הולכת ברגל הביתה וזה.. פתאום מכונית עוצרת שואלת אותי איך מגיעים לככה וככה הסברתי ואז האיש במכונית שאל אותי איפה אני מתאמנת .. ואמרתי שאני לא מתאמנת, אני חזרתי מהים s: אז הוא אמר שמוזר שאנלא מתאמנת כי בדרך כלל מדריכי כושר [והוא אחד כזה] מזהים מי מתעמל ומי לא..
ופעם איזה מורה לספורט אמרה שיש לי גוף מדהים שאפשר לחטב אותו ואיזה מבנה ואיזה מבנה ונינינ ונהנהה
אז אני מפחדת להיות ג'ברית מאז p:
ציטוט:
פורסם במקור על ידי leonidis
אם את רוצה להתחטב זה בעיקר לאכול נכון ולעשות הרבה פעילות אירובית.
תשלבי עם זה תרגילי רגליים ובטן כמעט בלי משקל אבל עם הרבה חזרות.
תוך חודשיים יראו את ההבדל בצורה משמעותית.
תלכי לדיאטנית ותתאמי תוכנית אכילה נכונה ומסודרת שתלווה אותך לאורך הדיאטה.
|
איפה אני מוצאת ולומדת לעשות תריגלי רגליים ובטן בבית ובצורה נכונה ?
|
|
|