ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl
1+ 
בלי קשר כמו שאמרתי בעבר המודעות לפיתוח גוף בארץ מתחילה לגדול רק בשנה האחרונה בצורא ממש חזקה ואני מקוה שזה יתקדם יפרח פה עוד 10 שנים כמו באירופה ובארצות הברית 
רק חבל שבארצות הברית ואירופה יודעים להעריך יותר תחומי ספורט ויודעים לתמוך בהם!
פה בישראל?כדורגל,כדורסל כל השאר...לא מענין אף אחד וזה הכל ניפוח סטרואידים כל המרצים המפגרים למיניהם שאני שומע שבאים לחדר כושר אצלנו ומדברים כלכך הרבה שטויות איזה מרצה אחד קשיש בן 50 אומר הוא ד"ר רציתי לקחת ברזל ולהשפריץ בו מכות עד שכל החדר כושר היה מלא דם מה הבן **** הזה אמר "יש מן כזה תרגיל שניקרא דדליפט זה תחום של משוגי הפאוורפרס זה לא תרגיל מומלץ וזה יכול לגרום לנכות תוך 5 שנים" ומה שחבל שהשחיפים המטומטמים שאחרי זה הופכים להיות מדריכים במקומות מוכרים כמו גו אקטיב בוהים בו כמו דגים באקווריום ומקשיבים ובולעים כל שטות שיוצאת לו מהפה!
ניגש אלי איזה חנון כזה לפני חודש אם משקפיים לבקן שחיף אמר לי "מה אתה עושה?"אמרתי לו שותה חלבון...הוא עונה לי "אתה יודע שצריך לשתות אם החלבון 300 גרם פחמימה?אחרת החלבון לא ניספג טוב!"אמרתי לו תילך יבן אלף **** אני בדיאטה לתחרות אני בולע בלחץ ת70 גרם ביום אתה בא לי אם סיפורי סבתא על 300 סע סע סע לי מהפנים תעשה טובה כוס אמא שלהם נימאס!
אני הייתי גר חצי שנה בארצות הברית..חחחחחחחחחח אתם יכולים ללכת לסניף של גולד ג'ים ולראות כל יום מאוד זרדז אחר וכמו שאלון אמר חבר'ה שהם באדיבילדרים אבל בישביל עצמם ולא רוצים להתחרות בכלל ואם היו מתחרים חח לא הייתם כלכך רצים לשבח מתחרים מישראל לעומתם.
|
אתה רק מצדיק את מה שאמרתי אחי..
וזה כל כך מאכזב שזה מוריד את המוטיבציה נשבע לך..