ציטוט:
פורסם במקור על ידי fatboy
קודם כל אני מצטער אם אני לא מפרסם בפורום הנכון.
אני כבר הרבה זמן רוצה לבנות חדר כושר קטן, הבעיה היא שאין לי מקום בבית.
הסיבה שזה כל כך מעסיק אותי היא שבכל חדרי הכושר שהייתי או שאין את הציוד שאני צריך או שיש יותר מדי אנשים שתופסים את מה שאני צריך.
אז למה אני מפרסם את זה כאן?
אני מחפש 1 או 2 אנשים מירושלים שרציניים ב100% לגבי האימונים שלהם ויש להם מקום או שרוצים לשכור איתי מקום קטן ונתחלק במחיר של השכירות והציוד
אני מתאמן רציני בן 22 מירושלים
מה שתכננתי לחדר כושר מכיל:
-power rack מלא עם עץ משקל
-מוט אולימפי וtrap-bar
-ספסל
-2 משקולות יד שניתן להחליף בהם צלחות
-סט צלחות אולימפיות של 100 ק"ג (או יותר אם צריך)
בבקשה תגובות רציניות
תודה
דימה
|
אני בשלבי סיום של החדכ הביתי שלי אז אני מבין עניין בכל מה שקשור לזה.
הpower rack היחיד שיש בארץ הוא של בודי סוליד. המקום הכי שווה לקנות אותו הוא היבואן שאני לא זוכר כרגע את שמו. כשאני יזכר אני יגיד לך. הכלוב עולה 2300 בערך.
Trap bar מיותר לגמרי. עדיף מוט w.
2 מוטות דאמבלים- בלתי אפשרי למצוא בארץ מוט דאמבל אולימפי. אני כרגע תקוע גם עם הבעיה הזאת ומחפש בטירוף מוטות כאלה. אם אני לא ימצא בקרוב אני יצטרך למצוא איזשהו תחליף.
צלחות אולימפיות יקרות בטירוף בארץ. אני מצאתי במקרה חדר כושר שמכר את כל הצלחות המשומשות שלו במחיר מטורף. תחפש באיזור שלך אם יש עוד חדר כושר שמוכר.