ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123
תחזור עוד שנה עם תמונות - הכוונה שיש לך עוד הרבה מה לשפר בכדי שיהיה אפשר לכתוב לך מחמאות בסגנון שאתה רוצה לקבל. זו לא העלבה, להפך זה אומר שאתה מתקדם בקצב טוב ועוד שנה יהיה אפשר בהחלט לתת לך פידבקים טובים. בינתיים אתה עדיין לא ברמה הזאת.. לא נורא, זה יגיע. תאמין לי שגם אני לא נמצא ברמה שאני רוצה להיות בה ואני כול יום אוכל את עצמי על זה, אבל זה כבר סיפור אחר. וזה שאתה שם תמונה שלך ליד אחד שחיף מת כדי לקבל פידבקים טובים- אחי, אתה מעליב גם את עצמך וגם אותו. תשים תמונה שלך ליד אחד גדול ותראה איך תצא פיצפון. זו לא חוכמה.
|
אחי...
התמונה הראשונה עם החבר זה אחד שמתאמן אית ביחדי ועשינו תמונה ביחד אחת הסיבות שהעלתי אותה היא לא כדי לקבל פידבק טוב או ליצור אשליה של גודל אלא להראות את הגודל שלי ליד מישהו נורמלי ששוקל 64 170 כי שאתה מצטלם לבד בדרך כלל כמו בתמונות פעם שעברה לא רואים את הגודל.
התמונה השנייה שזה באמת כבר היה עם מישהו שחיף מת זו לא תמונה מתוכננת או משהו סתם היינו אצל חבר וצילמנו לצחוק ראיתי את התמונה ואני יודע שזה נותן אשליה של גודל מטורף אבל הכתף שלי יצאה שם טוב פשוט ורציתי להראות אותה כי שוב בשאר התמונות היא יצאה ממש גרוע.
אין לי שום אינטרס להצטלם עם שחיפים כדי לצאת ענק :\