צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-08-08, 15:59   #12
TheGift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
בוכה ? :\
ולא רציתי שתלקק לי או שתכתוב לי אתה סוס כי זה לא מה שאני מחפש...
כתבת שאני לא נראה כמו אחד שמתאמן ושאני אחזור עוד שנה עם תמונות... אני עוד לא הבנתי למה כי תאכלס זה לא נכון ואני לא היחידי שחושב ככה ואתה יודע שקצת הגזמת...
ולא נעלבתי ולא בכיתי אחי פשוט התעצבנתי כי אני מעלה תמונות לא כדי שיגידו לי אתה סוס אלא כדי שאנשים גדולים אנשים עם ניסיו וידען אחד כמוך למשל יתן לי ביקורת בונה וטובה על מה לשפר מה לעבוד ולא לתת תגובה של ילד קטן תחזור עוד שנה עם תמונות אם כבר היה צדק לתגובה אבל הגזמת ואתה יודע את זה...
אבל זה בסדר אם היה משהו נכון שרשמת שם זה שצריך לדעת לקבל כל ביקורת אז בכל זאת מקבל את מה שרשמת אם זו דעתך.

תחזור עוד שנה עם תמונות - הכוונה שיש לך עוד הרבה מה לשפר בכדי שיהיה אפשר לכתוב לך מחמאות בסגנון שאתה רוצה לקבל. זו לא העלבה, להפך זה אומר שאתה מתקדם בקצב טוב ועוד שנה יהיה אפשר בהחלט לתת לך פידבקים טובים. בינתיים אתה עדיין לא ברמה הזאת.. לא נורא, זה יגיע. תאמין לי שגם אני לא נמצא ברמה שאני רוצה להיות בה ואני כול יום אוכל את עצמי על זה, אבל זה כבר סיפור אחר. וזה שאתה שם תמונה שלך ליד אחד שחיף מת כדי לקבל פידבקים טובים- אחי, אתה מעליב גם את עצמך וגם אותו. תשים תמונה שלך ליד אחד גדול ותראה איך תצא פיצפון. זו לא חוכמה.
TheGift מנותק   הגב עם ציטוט