צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-08-08, 13:30   #6
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
אני מציע לך לבדוק את עצמך אצל פסיכולוג, אסור לוותר על יציאות עם חברים ועל שתייה או משהו דומה רק בגלל האימונים, כשאני אוכל בחוץ ועושה "צ'יט" אני עושה אותו מכל הלב ומשתדל שהוא יהיה מינימום 1500 קלוריות... ולא - 2-3 בירות לא יהרסו לך לא את החיטוב ובטח ובטח שלא את המאסה.

אנשים תרגעו קצת - אתם לא צריכים לפגוע לעצמכם בחיים הפרטיים בגלל האימונים: גם אני נהנה מההתקדמות באימונים ובגוף אבל צריך לדעת לעשות הפרדה.

נ.ב
הכוונה בתגובה הזאת היא לא ספציפית למורטקס, אלא לכל מי שלא מתחרה או מתכוון להתחרות בזמן הקרוב - כמובן שלמתחרים אין שום קשר לתגובה שלי...

אחי...

אני לא שותה אלכוהול , כי אני שונא אלכוהול לא כי הוא רע לאימונים שלי, עושה לי הרגשה חרא פיסית ופסיכולוגית. אני לא יוצא לפאבים מסיבות וכו' כי כרגע אין לי תקציב אפילו למסטיקים .... אני בקושי מחזיק ת'חדר כושר והאוכל בחודש..
כי מה לעשות לא כולם גרים עם אמא שתממן להם את הכל ... ותכין להם אוכל ...

כן אני עושה וויתורים, כי עם העבודה שלי ...אני יכול להתאמן רק מוקדם מאד בבוקר בסביבות 7:00בבוקר... מה שאומר שאני קם ב 6:00 בשביל לאכול לפני האימון ... מהאימון לעבודה ומשם ללימודים.

וואלה אחי, לי יש תפריט ... אני אוכל רק אותו, אם לך זה רע ואתה רוצה "להנות" גם ולעשות צ'יטים לשתות אלכוהול וכו' בכבוד..

אני לא ... אני רוצה תנאים אופטימליים כמה שיותר לפיתוח גוף שלי.. לא רע לי עם זה אני לא מרגיש שאני מפסיד כלום , לא חורה לי או מפריע לי שאני לא אוכל המבורגרים או שווארמה או שותה קולה ... כי אלה דברים זבל ..

כל אחד שיפעל איך שעושה לו טוב ..

מעריך את הדאגה שלך אבל אל דאגה , אני חי טוב

ואם אתה חושב שיש לי הפרעה פסיכולוגית או שאני ממש פנאט בנושא הפיתוח גוף ... אז תודה אתה מחמיא לי