צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-08-08, 20:35   #8
The-One
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c צפה בהודעה
קודם כל יא ילד במבה עילג תלמד לפסק, אני יודע שלא סיימת כיתה ו', אבל גם בגיל הזה אמורים לדעת לכתוב כמו בנאדם נורמלי.

דבר שני אתה בכלל יודע למה הפסדנו במלחמת לבנון השניה??? מה אתה מדבר בכלל יא מטוטמם

ומה אתה רוצה יש אנשים שלא יכולים להילחם מבחינה פיסית, אתה יודע יש דבר כזה שנקרא פרופיל.. אתה עדיין לא היה לך צו ראשון ועדיין לא ליטפו לך את הביצים אז אתה מדבר..
אני אומנם צעיר מת, אבל אתה עוד לא טעמת מהפחית בצו ראשון וכבר פותח פה על החיילים

יא מושתן
תרגע כבר עם הקללות שלך זכותי להביע דעה שהיא נכונה ואני יודע בדיוק מזה צו ראשון שיהיה לי השנה עזוב 90% מהקהילה יכולים להיות קרבי לרוב האנשי םיש פרופיל 97 עם אן להם בעיות בריאות כגון אסתמה או דברים כאלה ואז הם יכולים להיות קרבי ברצון אבל לא הם ילכו לעשות משהו קל לנקות את הארונות חח או להיות איזה סדרן או להתשמט אפילו זה מה שקורה שתידע שבדקו את זה כל בנאדם 4 משתמט היום או 3 אני לא ממש זוכר זה פשוט ניהיה דוחה המצב במדינה ...........

עזוב כל מה שיש ל ילהגיד בושה וחרפה לראו תאנשים שיושבים בבית שלהם ולא עושים כלום (גובניקים שממש ועשים תפקיד גרוע לא כל גובניק זה גרוע) ובנתיים שהחיילים נלחמים מגנים על הארץ והגובניקים יוצאים ומבלים להם בחגים שהחיילים תקועים בבסיס ועושים שמירות זה מה שמגעיל אותי בכול הקטע הזה במויחד שבמצב של היום כל בנאדם 3 -4 משתמט ובכלל רוב האנשים הולכים להיות גובניקים ו 90% לפחות יכולים להיות קרבי ....
The-One מנותק   הגב עם ציטוט