צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-12-06, 20:23   #19
Shlomik
מנהל ראשי

הסמל האישי שלShlomik

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Avi
בוא אני אגיד לך מה אני עושה. ביום ללא אימון אני משאיר את השייק אבל את הסוכר ענבים אני מחליף בפופקורן מופחת שומן. בנוסף לזה, ביום ללא אימון אני אוכל פחות 50 גרם פחמימות (מוריד 10 גרם מכל ארוחה).
לגבי החלבון, לא הייתי ממליץ לך לאכול פי 2 גרם ממשקל גופך בגלל שהגוף שלך צריך בעקרון 1.8 גרם על כל קילו שריר בגופך. מעבר לזה יכול להווצר עומס על הכליות. נגיד בן אדם ששוקל 80 קילו והוא על עשר אחוז שומן, הוא בעצם צריך 130 גרם חלבון ביום ( 80 לחלק לעשר זה 8, שמונים פחות שמונה זה 72, 72*1.8=130). לפי דעתי הכי טוב זה לאכול פי 1.5 גרם חלבון ממשקל הגוף. ושאר החלבון יבוא ממקורות של חלבון לא מלא ( כמו לחם, פסטה וכדומה). ככה לא מסתכנים בפגיע בכליות.
בגלל זה ציינתי 1.8-2.2 כפול משקל הגוף הרזה שזה בעצם אחרי שמורידים את השומן מהספירה בכל מקרה אתה צודק גם חישוב של 1.5 ממשקל הגוף הוא אחלה מה שכן החלבון הלא מלא ניספר אותו דבר יחד עם המלא ככה שלפי הספירה שלך אנחנו בעצם מגיעים לכמות גבוהה מן הרצוי אבל זה לא נורא כל עוד שותים מספיק.

ציטוט:
אני אגיד לכם מניסיון... פעם הייתי אוכל גם באיזור ה2 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף. והיום אני אוכל בערך 1 גרם חלבון לכל קילו משקל גוף (ואם אתם עוקבים זה חצי ממקודם), ואני גדל אותו דבר.

אגב ניסיתי את זה בעקבות כמה דעות של אנשים מביני עיניין שאמרו שאין צורך בכל כך הרבה חלבון ושמספיקה לנו הכמות הסטנדרטית של 0.8 גרם לכל קילו משקל גוף.
לא הייתי מסתמך על כזאת כמות של חלבון, המספר 1.8 הוא לא מספר אקראי הוא נבחר כהמלצה כללית למפתחי גוף טבעים אחרי מספר מחקרים בעניין לדעתי אתה עושה טעות ואתה לא מנצל את המקסימום שהיית יכול להגיע אליו.

Email: shlomik@israelbody.org
Shlomik מנותק   הגב עם ציטוט