ציטוט:
פורסם במקור על ידי noel clarck
אורית,
כבר אני אומרת לך - אל תיעלבי מהביקורת של הילדים הקטנים והמשועממים שיש כאן, שכל אחד חושב שהוא ג'י קאטלר ו 90% מהם בכלל לא עשו והתנסו בהכנה לתחרות כזאת!
תשמרי את הראש גבוה, תהיי בטוחה בעצמך, תהני מהחוויה - אני מקנאה בך על כל מה שאת עוברת - על השגרה באימונים, על הגוף שמשתנה בצורה יומיומית ועל הפרספיקטיבה החדשה, שיכולה להתקבל רק אחרי שעברת על בשרך הכנה לתחרות בעלת אופי כזה.
יש לך פוטנציאל ותמיד יש לאן להשתפר ואם את אוהבת את התחום, תמשיכי בו!
מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם!
|
אפשר לדעת למה את מדברת ברבים ?
זה שיש כאן ילדים,ותמיד יהיה.. וכל הקהילה עכשיו מורכבת מהם אז אין מה לעשות. אבל יש פה מלא שעברו תקופות חיטוב רצחניות, אומנם לא כמו הכנה לתחרות, אבל שלא היו מבישיות אף אחד. לא חסר כאן חבר'ה עם נסיון.
וממיטב הבנתי, כולם פה פירגנו לה
אז פה ושם היה כמה שאלות מפגרות, אבל אל תכללי את "כולם".. וכמובן את הזכרת את עניין הקטלר, גם את עדין לא מיס אולמפייה אם כל הכבוד.. ויש כבוד.
וגם אף אחד מהמתחרים בארץ לא מתקרבים לרמה שלו.. אז בנתיים אין לנו את הקטלר הישראלי. מה שכן נאור זיו ממש מתקדם, ושמעתי שהוא כבר עבר את ה-105 קילו, אני לא יודע עם זה נכון.. אבל בעוד כמה שנים אולי יהיה לנו לי פירסט חדש בישראל
אורית.
כבר הגבתי לפני, ושוב פעם אני אגיב.
את נראת מעולה 2 הבחינות.
את בחורה יפה, חטובה ויש לך מה להראות על הבמה!
את ממש חטובה כרגע, אומנם נשאר עוד כמה שבעות, שבהם יהיה שינוי יותר משמעותי!
שמחתי לקרוא, שאת לא מתכוונת ללכת לכיון של הסטרואידים.. זה הדבר הכי מגעיל שאישה יכולה לעשות לפי דעתי לעצמה. זה לא נשי, ובמיוחד לא נעים לראות אישה בעלת טסט' גבוה

.. אהבתי את הגוף שלך, את נשית, חטובה ובהחלט ברמה טובה!
אני מאחל לך הצלחה בהמשך, ואת בידיים טובות