ציטוט:
פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c
הבעיה הכי גדולה של כל הקמפיינים האלה נגד השתמטות וכל הילדים [ואני מדגיש ילדים] שבאים בגישה של "כוסעמק מי שלא משרת בצבא שיזדיין לי מהמדינה!!111אחדאחד מי שלא נותן מעצמו 3 שנים למדינה הוא אפס ****** בתחת!!!!111" אתה חושב שבאמת זה מה שיגיד לי "אהה טוב בסדר עד עכשיו רציתי להשתמט, אבל אחרי שהוא קילל את אמא שלי אני אתגייס לגולני"?? תשמע, יש המון אנשים בארץ שכן באים ומתגייסים מהסיבות שציינתם [ציונות, שמירה על המולדת וכו'], אבל יש גם המון אנשים שלא רואים את הצבא ככדאי [וכן, באים בגישה אגואיסטית - ומה תעשה? תעיף אותם מהארץ? אם אתה מעיף אותם מהארץ אתה נשאר פה עם חצי מהאנשים ואז מה תעשה?] וצריך להפוך את הצבא למשהו כדאי, שאנשים יתגייסו מתוך רצון ובחירה ולא מתוך כפייה.
|
הקיצר עם כדאי אני מסכים... עם מתוך בחירה ממש לא מסכים מתוך בחירה הסבירה לך אלפיים פעם .... כדאי לא אכפת לי שמי שיעשה צבא בתפקיד קרבי או משהו שיקבל הטבות וכול מיני דברי כדאיים שירגישש שהוא מקבל משהו ולא מתעלמים ממנו.... מבחינת הגדלת משכורת ל 3700 אני לא מסכים למה המדינה שלנו לא עשירה ואם זה יהיה ככה שיקבלו משכורת 3700 זה יבוא על דברים אחרים כמו חינוך והרבה דברים אחרים ככה שזה לא טוב