ציטוט:
פורסם במקור על ידי איתן הסוס
יש לי הרבה כאלה בשכבה.
תגיד יש לחך מושג למה בולט הגיב ככה? אתתה פה לפני אולי הוא נפגע?
|
לא, זה בגלל 2 ההודעות הללו:
ציטוט:
שמע יש להם מסה.. הם שוקלים הרבה... לא הכל שריר נכון אבל תראה לדוגמא בתחרויות אגרוף,ופיתוח גוף. הולכים לפי משקל, משקל זאת אומרת כוח...
אני מחפש דוגמא אבל לא עולה לי עכשיו אני אזכר עוד מעט ^^
|
בתחרויות של אומנויות לחימה הקטגוריות לפי משקל, כי אתה לא רוצה לעמוד מוד מישהו ששוקל 100 קילו, וכשאתה 50 קילו. אם מישהו 100 קילו חטוב ו100 קילו שמן יילחמו, ברור שלשמן יש חסרון גדול כי יש לו פחות מסת שריר, ופחות מסה רזה אחרת (עצם, וכו') במקרה שהוא גבוה יותר.
לכן לא מומלץ להתחרות כשאתה שמן.
ציטוט:
גם נכון.
אבל שימו לב שרק בגילאים קטנים השמנים נחשבים סוסים, זה כי במכה של שמן יש הרבה מסה. יש לו ידיים גדולות שמנות וכבדות ובגלל זה המכה שלהם כואבת יותר.
קחו לדוגמא 2 משקולות, אחד של קילו אחד ואחד של 5, מכה עם ה5 תכאב יותר וה1 קילו פחות, בגלל שהחמש שוקל יותר.
אבל כשהם גדלים השמנים הופכים להיות ילדי כאפות(הרבה מהם לפחות), כי הם איטיים ויחסי הכוחות בין הרזים(ששיחקו כדורגל, השקיעו את עצמם בספורט, והפכו ליותר אטלתים,זריזים ושריריים) לשמנים(שישבו כל היום ואכלו ועכשיו הם קשיי תנועה) פחת..
אז כשהם גדלים הרזה יכול להרשות לעצמו להרביץ לשמן כי השמן איטי מידיי כדי לפגוע בו/לתפוס אותו אם הוא בורח.
|
המכה שלהם לא כואבת יותר בהכרח כי צריך יותר כוח להאיץ את היד למהירות מספיק גבוהה.
ומה הקשר ילדי כאפות חחחחח, שמע.. אני לא יודע לגביך, אבל אם כבר מביאים כפה למישהו (בוא נגיד שהוא
קטן, כי אתה הרי לא תביא כפה למישהו גדול), עדיף שהוא יהיה איזה 1.70 ושוקל 50, מאשר הוא עצמו ב1.70 ובמשקל של 70 (עודף של 20 קג).
ושוב, שומן זה לא כוח, וזה לא מביא תועלת לכוח.