צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-07-08, 04:03   #5
Black Code
חבר פעיל

הסמל האישי שלBlack Code

ציטוט:
תפסיק להאמין לכל שטוית שימשיך לקחת סטרואידים וימשיך לעשות סקיילים ואחרי זה יגיד לך אימון שריר פעם בששה ימים הכי טוב עזוב הכל שטויות
אם אתה טבעי אתה צריך לקרוע תתחת
אני לא מאמין עד שאני לא רואה בעצמי. אני על התוכנית הזאת חודש אתמול התאמנתי חזה וגב ולא נרדמתי בלילה מרוב שהייתי "מפורק". היום בקושי סחבתי את עצמי ואם הייתי צריך ללכת למכון מחר לדפוק עוד אימון כזה לשריר אחר בגוף לא הייתי מסוגל. אני לא יוכל לראות מכון לפחות 6 ימים ובזמן הזה השריר שלי יבנה את עצמו כמו שצריך. גם בתוכנית הזאת לא חוזרים על הכל כמו תוכי, רושמים הכל ודואגים באימון הבא לעלות או בחזרות או במשקל אפילו חזרה אחת משנה הרבה.

ציטוט:
ניראת תוכנית קשה במיוחד העבודה שם איטית שווה לנסות.
אתה מיתאמן לפי תוכנית שראית? או יש לך תוכנית שלך, רק לקחת את העיקרון של העבודה האיטית?
אני עובד בדיוק לפי התוכנית הזאת ועושה חזרות של 4 שניות למעלה מחזיק 2 שניות מוריד 4 שניות וכמו שמייק אומר שם לא נחים שנייה שהמשקולות או המכונה למטה ישר דוחפים ולאט 4 שניות בלי מומנטום שהורס.

בעצם מה שמייק מנסה להסביר הוא שרוב האנשים חושבים שהם הולכים למכון כושר לראות כמה זמן הם יכולים לדחוף משקולות עד שאין להם כח יותר. לפי ההסבר שלו מה שבאמת גורם לגוף לגדול ולבן אדם לראות שינוים זה להכין את השריר לחזרה האחרונה זאת שאתה חורק בה שיניים והגוף שלך רועד כי אתה בקושי מצליח לדחוף. זה מה שמפעיל את מנגנון הגדילה של הגוף ובשביל זה לא צריך 3-4 תרגילים לכל שריר עם 8-12 חזרות צריך לעבוד בשיטה שלו ותאמינו לי שאתם תגיעו לכישלון של השריר מהר יותר וטוב יותר ותחזרו מפורקים מהמכון.