אשכול: חייל חימוש??
צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-07-08, 21:33   #25
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar
Exclamation

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hapshan צפה בהודעה
למיטב זכרוני, רוב סעיפי ליקוי 45 רפואי פוסל משירות בחיל החימוש ובנוסף יש מספר ס"ל רפואים ברמת 64 שפוסלים מרוב מקצועות החימוש, לדוגמא - אלרגיה לשמנים ודלקים, פטור מנעליים צבאיות וכו'.
חבל שאתה פוסל על הסף, ובסופו של דבר - אם אתה מיועד למערך הטכני, רוב הסיכויים הם שתגיע לשם גם בניגוד לרצונך. מערך טכני ח"א לא יותר טוב מחימוש וחיל התקשוב, ולכן חבל להתכסח עם הבקו"ם לריק. יש גם מקצועות חימושיים נקיים יחסית כמו אחראי מלאי, אופטיקה וכו' שנחשבים לנוחים ולקלים יותר, ונותנים אותם לחיילים עם יותר מוטיבציה ולא לפרובלמטיים. שיקולך.
אחי נותנים אותם לעתודאים וכאלה שיש להם דפ"ר גבוה...

אני אמרו לי או חימוש או טבח עניתי טבח ... שמו אותי מכונאי טנקים... ו"למזלי" הרב התחילה חומת מגן ..

לא זכור לי תקופה אחרת שאכלתי בה יותר חרא מאשר בחומת מגן... או בכלל מאשר השירות הצבאי של להיות עם כל מיני ערסים מעפנים, וכל מיני דפ"רים והכל בגלל שהיו צריכים מכונאים ...

אחי כל המקצועות בחימוש חרא... היציאות תמיד חרא, הבסיסים שלהם תמיד בדרום או בצפון וכמעט לא במרכז...

הקיצר צא מחימוש כל עוד אתה לא שם