צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-07-08, 12:05   #72
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
לא מבין את הבעיה באימון רגליים מאסיבי כל כך ,אם אני שיש לי גנטיקה טובה ברגליים (שזה הדבר היחידי שאני אומר שיש לי גנטיקה טובה בו ) עושה אימוני רגליים של איזה 30+ סטים ,אז למה שאופיר שאם כל הכבוד שיש לי אליו לא בורך בגנטיקה טובה מדי לרגליים יעשה אימונים קשים יותר ? הוא צריך להכריח את הגוף שלו לגדול ,ולפעמים זה אומר לעשות דברים קיצוניים.
ארבל אתה בילבלת כמה דברים, זה שיש לך גנטיקה טובה ברגליים ואתה עושה 30 + סטים לרגליים זה לא אומר שגם הוא צריך לעשות את זה, ובגלל שהגנטיקה שלו פחות טובה אז הוא כאילו אמור להוסיף עוד סטים ולעשות יותר ממך ... (אם זה מה שאתה מנסה להגיד)
אתה לא מסכים איתי שיותר חכם להוריד חצי מהכמות של הסטים, להוריד את כול התרגילים המיותרים כמו כפיפות ופשיתות (שתאכלס למתאמן רציני לרוב זה די מיותר, וזה לא הכרחי אלה תרגילים שיוכולים "להוסיף) בו נקרא לזה ככה) ולהיתמקד על הסקוואט - לחיצת רגליים ודד ליפט סטיף לגד !

עוד משהו: איך אפשר לעשות פשיתות ברך, 6 סטים של בזבוז זמן, ואחרי זה לעבור לתרגיל חשוב ורציני כמו סקוואט (כשה 4 ראשי שלך כבר מפומפם) ? ואחרי 8 סטים של סקוואט ועוד אחרי זה לעבור להאק סקוואט ?
לדעתי כול העשרות סטים האלה מעידים רק על דבר 1, המתאמן לא מתעמץ מספיק ולא משקיע בכול סט ובכול חזרה !

סליחה חברה, אבל זה כבר אירובי

נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 27-07-08 בשעה 12:14.
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט