צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-07-08, 22:04   #150
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
ד"א הרבה כבוד והרבה הגיון למה שאדון הארדקור אמר. אני הייתי קורא כל יום פורומים שלמים רק בשביל להחכים וללמוד, וכמוני עוד מאות. פרסמתי משהו כמו שני סטים של תמונות בשלוש שנים ובעיקר הייתי עסוק בלהתאמן. אנשים כאן מרגישים איזה צורך (לפעמים חולני ) להוכיח כמה הם מבינים. במקום לשאול על מה שמעניין אותם הם עסוקים בלהסביר דברים שהם בעצמם עושים כמה חודשים.
אתה רואה בנאדם שאומר שכל החובבנים מטומטמים... ולא שווים ושיעשו מה שהוא עושה אחרת זה נחשב לא אמיתי ולא שום דבר...

וזה לדבר בהיגיון...

תעשה לי טובה... אל תנסה להכליל כמה ילדים שחצנים שרוצים להוכיח שהם מבינים על כל הפורום ואז תצדד במה שהוא אומר ותגיד יש היגיון בדבריו...

למעשה אין שום היגיון בדבריו הוא לא אומר שום דבר שיש לו אפילו שמץ של היגיון , מישהו מקצועי, מדבר כמו מקצועי... מישהו מעפן מדבר כמו מעפן ... ככה זה אם זה מריח כמו חרא וזה נראה כמו חרא כנראה שזה חרא אחי..

ואם הוא כזה מקצועי, שיפסיק לדבר כמו ערס מטומטם ויתחיל לדבר כמו מקצוען... אחרת אנחנו נתפוס ממנו ערס מטומטם מה הפלא.. למה אתה חושב שתופסים ממנו מעפן , כי הוא מדבר כמו אחד..

אותי לא מעניין לראות את הידיים שלו או תמונות שלו, או לדעת מיהו זה לא מעניין אותי בכלל , אין לי תחרויות אגו מטופשות של מי היד יותר גדולה כמו חבורה של מתרוממים... של כל הילדודס בני ה 14.

אני מתאמן כי זה עושה לי טוב, כי אני משפר את עצמי, ואני לומד כמה שיותר מהפורום ומסנן את רוב השטויות של הילדים פה... ושאני מסנן אני לא כותב הודעות מטופשות ומקלל ילדים.. כמו חובבן.

אלא אני מסנן ועובר הלאה, וואלה אחי יש עוד אנשים בעולם לא כולם כמוהו ולא כולם מתייחסים לספורט כמוהו לכולם יש מניעים למה הם כאן ולמה הם עושים את מה שהם עושים...

אם הבנאדם כל כך אטום כמו בלטה מחורבנת להגיד , שטויות כמו שהוא אומר... אז אולי כדי לי להכניס אותו לרשימה של אלו שאני מסנן את הדברים שלהם...

יש פה כמה אנשים שיודעים מה הם מדברים ולפחות מראים פירגון. לא באים להוציא לך את הרוח מהמפרשים .. מוכיח רק את הפחדנות העלובה של האנשים האלה...

תעשה לי טובה בסדר..

היוגיון זה הדבר האחרון שיש לבנאדם להציע..