צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-12-06, 16:26   #9
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
סבבה אמרת, עכשיו תשמור את הדעות שלך לעצמך מהיום, אני לא הולך לנהל איתך דיון על זה. אמרת את דעתך, יפה מאוד, שלום.

בלי להעליב אתה הבור הכי גדול שניתקלתי בו עד היום, אתה לא יודע לכתוב, לא יודע את השפה, לא מעניין אותך מה קורה במדינה הזאת, מה אתה עושה פה בכלל? יש לנו בעיית קיום כאן, אם לא שמת לב, אנחנו לא ברוסיה כאן, הארץ הזאת מהקמתה נלחמת להישרדות שלה! אין לך שום חלק בזה ואתה לא יודע מזה לשרוד בכלל כיון שלא היית בצבא, ההורים שלך לא היו בצבא, אתה לא ציוני, ואפילו לא נתקלת באנטשימיות בגולה כיון שאינך יהודי. אז בטח שלא יעניין אותך מה שקורה במדינה הזאת כי אתה לא מחובר לכלום שקורה כאן, העם הזה נמצא במלחמת קיום אם לא שמת לב. לפחות תן כבוד למדינה שאתה חי בב ותנצור את הלשון שלך.
אנשים מתים כל יום בשביל המדינה הזאת, אנשים קורעים את התחת בשירות צבאי,יש לך מושג כמה חיילים נהרגו בשביל הגנה על המדינה? יש לך מושג כמה נפגעי טרור יש כאן? תצא מהבועה שלך בן אדם, או שלפחות תן כבוד למקום שאתה חי בו ותנצור את הלשון שלך.
עמרי למה אתה תוקף אותו? הוא לא אמר שום דבר נגד המדינה ולא דיבר לא יפה...
מה שהוא בא לומר פה זה שלא מעניינת אותו הכתבה ואתה לכחת את זה לכיוונים אחרים והחלטת לתקוף, אולי בגלל שאתה מנהל ואולי בגלל שאתה כזה בנאדם... בכל אופן אני לא מבין למה צריך להיות תוקפני ולהגיד לבן אדם שהוא בור שלא יודע את השפה ולא מעניין אותו מה קורה במדינה.

אישית אני גם לא מבין למה אתה מעתיק כתבות של חדשות ומדביק אותם לפה אבל זוהי דעתי...
לא תחסום לי את המשתמש בעכבות מה שכתבתי פה אני מקווה...

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט