אשכול: interactive nutrition
צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-07-08, 18:20   #17
ironman
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shai^mymon צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח איזה שטויות עד היום הוא שתה חלבון של חברות אחרות והכל היה בסדר גמור,יודע מה מגיע לו אמרתי לו אל תקנה חלבון של inter active והוא לא הקשיב חח עכשיו הוא הבין בדרך הקשה שזה חלבון לא איכותי ולכן נמכר בזול ועדיף להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ולקנות חלבון מחברה מוכרת וטובה!! הוא לא היחיד שאני מכיר שלא מרוצה מהחלבון שלהם.
אין שום דבר נגד החברה הזו בתכלס ניסיתי רק תחלבון הרגיל שלהם פעם אחד וזהו ומה ישתנה כלום מה ירד לי השריר? לא! ולא היו לי שום תופעות כאילו. תשמע אני גם שתיתי את החלבון ללא טעם שבא בשק של 25 קילו מאיזה חברה בטיזנבי והרגשתי טוב לאורך כל התקופת שימוש וראיתי תוצאות.
כאילו הנקודה שלי זה כל חברה ומוצרי לכל חברה יש תחליף לסגנון מוצר שקיים בשוק וגם בעסק הזה המחירים נקבעים לפי מיתוג גם. אני למשל לא ישלם 10 שקל יותר על קראטין מונו של חברה אחרת אם אני משיג אותו יותר זול מחברה אחרת כאילו מה זה הופך אותו ללא טוב ממש לא.
למה חברה כמו מסקל טק משקיעה מיליונים בעיצוב פירסום ומיתוג של מוצריה אני חושב שהחברה הזו הכי משקיעה במוצריה והמחירים שלה בשמיים ומה מקבלים בתמורה לקניית השקרים שלה? חור בכיס
אז אל תהיו מושפעים יותר מידיי כי זה פסיכולוגיה מוכרים לך רגשות אתם הרי בוחרים תחלבון לפי האריזה והלוק והפירסום שלו וואי גי טלר איזה חיה(אגב היה פעם עם iss ).
ביום שהחברה הזו תיקח מפתח גוף מהטופ 10 אתם תרוצו לקנות תמוצרים שלהם ככה זה תראו אפילו אולטימט לקחו בסוף את מרקוס רול ושינתה את כל הלוק של הליין מוצרים שלה כסף עושה עבודה פה.
ironman מנותק   הגב עם ציטוט