ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
נשק שלו ! שיכניס אותו לתחת את הנשק שלו חחחחחח
את מי זה מעניין  מעניין את סבטא שלי אולי ? חחח
במקום לפרסם פה שטויות תתחיל להגיב בפורום אימונים ו תזונה ותוספים 
חחחחח מה זה פה ? עשינו מהפורום הזה "פורום פיטפותים וחפירות")
בלי להליב ...
במקום לקדם את הענף ספורט הזה בישארל ולעזור לנובים שלא מבינים שום דבר בעסק אנכנו יושבים בדיבורים כללי וחופרים בורות ... כמה אפשר ?
מה איכפת לי מפלסטינים ? שיהיו בריאים גם הם וגם אנגנו
סליחה עם פגעתי ... אמרתי את דעה שלי !
חוץ מזה : אולמרט פרץ וחלוץ - שווים ל פלוץ ...
נמאס מהם כבר לפעמים זה נראה שהם בצד של האיבים שלנו חחחחח
|
*סבתא...
*פיטפוטים..
*אנחנו...
*אם...
ציטוט:
עומרי אמרתה הרבה דברים והכול בלי קשר !
1)ברוסיה החיים הם הרבה יותר קשים
2)האורים שלי באמת לא אלכו לצבא ביגלל שלא היה להם זמן לזה 
אבא שלי מגיל 17 עבד כמו חמור בגרוזיה בכול עבודה אפשרית כדי שאמא שלו אח והאחיות שלו לא ימותו מרעב !
3)אתה בכלל יודע מה זה חיים קשים ? אתה היתה פעם במצב שאין לך מה לאכול בבית ?
אתה סבלתה 9 שנים ופחדתה לישון בבית שלך ביגלל שיכולים לבוא אליך ליבשור את הדלת ולחתוך לך את הראש ? עם לא , אז אני והאורים שלי כן ! 9 שנים שלמים שגרנו בגרוזיה !!!
אתה יודע מזה 9 שנים בלי חשמל ? אין לא רק מחשב "אין מנורה" כי אין חשמל אין כסף !!!!!!!!!!!!!!! אין כלום זה החיים אח שלי ואיפה שאתה גר אחשיו אחי זה גן עדן !
כול שבועיים היו רוצחים מישהו בשכונה שאנכנו גרנו בא כול הזמן הייו חוטחים למישהו את הצוואר
אז עשה לי טובה אל תדבר יותר מדי ! ואל תזכיר את החילים שמתים במילחמה כי אולי גם אני כשאני יהיה חיל ימות בישויל הארץ הזאת 
ואכי חשוב תפסיק להיתלונן ! כמו שאמרתי את חי כמו מלך בגן עדן
|
*אמרת...
*ההורים...
*הלכו...
*סבלת...
*פחדת...
*אם...
*עכשיו...
*בה..
*חותכים..
*בשביל..
*הכי...
עכשיו למה שאמרת....אתה מגזים...תגיד לי...אם בנאדם לא סבל כל החיים שלו לא נקטעה לו רגל והוא לא צמח אז הוא לא יכול להתלונן על המצב...הוא לא יכול להעביר ביקורת..??
מה שציינת בהודעה הראשונה היה טיפשי...אם אתה לא מתעניין במה שרשום בפוסט אל תגיב...!!
כל אחד יעשה מה שבראש שלו ולא זכור לי שצריך לבקש רשות ממישהו מה לרשום...(במיוחד כשמדובר במנהל של הפורום)...
אני פשוט לא יודע מה נהיה עם המדינה הזאת...מה השלב הבא...??...מתנת סנטה קלאוס פצצת אטום מהמלאי של ישראל...???....משהו צריך לעשות "ערוך" ולשנות את כל הממשלה הדפוקה הזאת!!!!