חבר'ה ערב טוב לכם!
בואו נתחיל מכך שראיתי פה תגובה כלשהי שציינה כי שימוש בשורפי שומן לא תורם לכלום..אני ממש לא יודע מאיפה השמועה הזאת הונפצה לה פתאום אבל בתור מישהו שעד לפני שנה היה משתמש בחיטובים שלו רק בכוס קפה שחור כשעה לפני אימון ריצה והשנה התחיל שימוש בשורף שומן כלשהו + כדורי קפאין של 200 מ"ג (שווה ערך ל 3 כוסות קפה שחור חזק) אני יכול להעיד בבטחון מלא ובמאה אחוז שהתגובה ומשך הפעילות האירובית והעצימות שלה התגברו פלאים !
תעשו לי טובה ולא תשמיצו את שורפי השומן למיניהם , נכון שישנם כאלו שלא בהכרח עושים את עבודתם נאמנה אבל שורפי שומן כגון ליפו-6 הארדקור עושים את העבודה יפה מאוד.
בנוסף אני יכול להגיד גם שאין בעיה לשלב קראטין ביחד עם אימוני האירובי וזאת במטרה להגיע להתאוששות מהירה בין אימון לאימון , כוח ומרץ במהלכו , נכון שישנה עלייה בנוזלי הגוף אבל עלייה לא מהותית ואני לא יגיד שיורגש שינוי כלשהו לרעה מצד אימוני האירובי במידה ובאמת ישולב קראטין.
לגביי האימרות פה על השימוש באפדרה , למרות שחל איסור לדבר פה על חומרים אסורים אבל אני בכל מקרה רק יגיד שאפדרה חזר לשימוש במדפים ואף בישראל לא זכור לי כי ישנו חוק כלשהו האוסר שימוש בו אבל בעולם ואיגוד הבריאות האמריקאי אסר על השימוש באפדרין בתור תוסף תזונה/שורף שומן וזאת עקב הסיבה שאם אני לא טועה אז היו כ 2 או 3 ספורטאים שאכן הגזימו על נטילת הכדור והגיעו לכמות של כ -150 מ"ג ביום! שזה פאקין מטורף! אני לא יתפלא אם לא התפוצץ להם הלב במהלך הפעילות האירובית , בכל מקרה , כל תוסף תזונה שנילקח , יש לקחת אותו במינון הנכון תמיד ולא להגזים עם הצריכה כי בסופו של דבר גם צריכה מוגזמת של כל דבר עלולה להביא לנזקים .
חבר'ה שיהיה לכל מי שהולך לחיטוב בהצלחה !
|