ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
נשק שלו ! שיכניס אותו לתחת את הנשק שלו חחחחחח
את מי זה מעניין  מעניין את סבטא שלי אולי ? חחח
במקום לפרסם פה שטויות תתחיל להגיב בפורום אימונים ו תזונה ותוספים 
חחחחח מה זה פה ? עשינו מהפורום הזה "פורום פיטפותים וחפירות")
בלי להליב ...
במקום לקדם את הענף ספורט הזה בישארל ולעזור לנובים שלא מבינים שום דבר בעסק אנכנו יושבים בדיבורים כללי וחופרים בורות ... כמה אפשר ?
מה איכפת לי מפלסטינים ? שיהיו בריאים גם הם וגם אנגנו
סליחה עם פגעתי ... אמרתי את דעה שלי !
|
סבבה אמרת, עכשיו תשמור את הדעות שלך לעצמך מהיום, אני לא הולך לנהל איתך דיון על זה. אמרת את דעתך, יפה מאוד, שלום.
בלי להעליב אתה הבור הכי גדול שניתקלתי בו עד היום, אתה לא יודע לכתוב, לא יודע את השפה, לא מעניין אותך מה קורה במדינה הזאת, מה אתה עושה פה בכלל? יש לנו בעיית קיום כאן, אם לא שמת לב, אנחנו לא ברוסיה כאן, הארץ הזאת מהקמתה נלחמת להישרדות שלה! אין לך שום חלק בזה ואתה לא יודע מזה לשרוד בכלל כיון שלא היית בצבא, ההורים שלך לא היו בצבא, אתה לא ציוני, ואפילו לא נתקלת באנטשימיות בגולה כיון שאינך יהודי. אז בטח שלא יעניין אותך מה שקורה במדינה הזאת כי אתה לא מחובר לכלום שקורה כאן, העם הזה נמצא במלחמת קיום אם לא שמת לב. לפחות תן כבוד למדינה שאתה חי בב ותנצור את הלשון שלך.
אנשים מתים כל יום בשביל המדינה הזאת, אנשים קורעים את התחת בשירות צבאי,יש לך מושג כמה חיילים נהרגו בשביל הגנה על המדינה? יש לך מושג כמה נפגעי טרור יש כאן? תצא מהבועה שלך בן אדם, או שלפחות תן כבוד למקום שאתה חי בו ותנצור את הלשון שלך.