צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-07-08, 14:46   #27
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shovevani צפה בהודעה
אני לא נוסע כזה פיטנס וסלאלומים של הומואים,
13 שנים באגרסיב שזה קפיצות וכל הדברים האקסטרימים יותר (אפילו הגעתי לאליפות הארץ בשנים הראשונות שלי)
אלו דברים שדיי מפתחים רגליים כי צריך כח כדי לקפוץ מעבר לגובה הבטן עם 5 קילו על הרגליים
וזה גם דברים שבגללם נשבר לי הגב ועוד כמה עצמות במשך השנים ומספר לא מבוטל של בעיות בברכיים.

לכן אני מעדיף לא לעבוד רגליים בינתיים ולכן אני שואל את השאלה בקשר לתזונה ולא בקשר למה לא כדי לי להפסיק לעבוד רגליים.
אז אנשים, תענו בבקשה לגופו של עניין ולא כמו זה שיגיב תגובה דיבילית מתחתי
עקב זה שהתפתח פה מעין התקפה לגבי פותח הפוסט על כך שהוא שוקל לבטל את אימוני הרגליים שלו אני אנסה להסביר את העניין באופן יותר מובן ומפורט.

shovevani היקר, אתה צריך להבין שניסעה על רולר בליידס/אופנים/סקייטבורד/תלת-אופן או משחקי כדורגל, לא יובילו להיפרטרופיה ממשית ברגליים, או בכל שריר אחר. זאת הבעייה של הרבה מהמתאמנים שחושבים שכדורגל יהווה תחליף לאימוני רגליים. מה שיהווה משמעות להתפתחות הרגליים זה 1- המאזן הקלורי שלך, ו- 2- כל סוג אימון רגליים אינטנסיבי בעבודת תווח של 1 עד 20 או 30 חזרות. רולר בליידס הוא גם סוג של אימון אבל בתווח של ה- 1000 חזרות ויותר, זאת אומרת שיותר יעיל בחיטוב וסיבולת שריר.

אבל אם אתה לא רוצה לאמן רגליים עקב פציעה/דלקות/כאבי מפרקים או במקרה שלך שברים (באמת שברת את הגב?) אז זה באמת הדבר הנכון לעשות.

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט