פורסם במקור על ידי the sun
ואם כבר מדברים על אתמול בערב, יצא לי לראות אתמול את הסרט קונג פו פנדה עם טנק מרכבה בשם ארבל, משהו חדש של צה"ל.
בכל אופן, ללכת עם בנאדם ששוקל 110 קילו עם גופיה וחיטובים בידיים גורר הרבה מבטים, קצת מוזר שכל הקניון מסתכל עליכם במבט בוחן ואחרי כמה שניות שעוברים לידכם מסובבים את הראש, עדיין לא קרה לי מוכרח לציין.ראינו קונג פו פנדה כמו שכבר ציינתי - סרט קורע מצחוק במלוא המשמעות, אני מוכן להשבע שנקרע לי איזה שריר מההתפתלויות מרוב צחוק במושב באולם - חובה לראות בקולנוע עם חברים, וכל מי שיגיד שזה "סרט מצוייר" יאכל את הכובע כי הוא ישתין מרוב צחוק בערך 99% מהסרט.
אחרי הסרט החלטנו לעשות צ'יט קטן (וזה בלי להזכיר את הדלי פופקורן הענק שהדפוק הזה חיסל והליטר קולה, אה כן והפסק זמן ) ונכנסו לבלאק אחרי שהבחורה הפלגמטית בחוץ ( נו - היא באמת נראית ככה, כנראה שמשאירים את המכוערות בחוץ כי זה יגרום לאנשים לאבד תיאבון אם היא תמלצר להם ) שאלה כמה אנחנו והתעקשה שנשב על הבאר ( ברור שלא? מה אני ****** בתחת? לאכול המבורגר על הבאר? ) אז חיכינו קצת בחוץ ונכנסנו.
למלצר שלנו היה קליק מצויין עם ארבל ואני בטוח שהיום הם כבר עושים את הלילה ביחד, והוא קלט ישר עם מי יש לו עסק.
מה שהזמנתי זה "שוורצנגר" - שזה המבורגר 230ג' בסבבה, עשוי מדיום, בכל זאת לא הייתי רעב במיוחד אבל הייתי צריך לסגור כמה פינות ובכל זאת בלאק, לא נדפוק איזה בורגר?
ארבל הלך על "יאקוזונה" - 330ג' והמגעיל גם אכל אותו מדיום-רייר("בלי עגבניה אני שונא ששמים לי אני תמיד מוציא אותה החוצה"), שיהיה בריא, וצ'יפס.
המלצר שואל אותי אם אני רוצה תוספת על ההמבורגר והמליץ על ביצת עין - הסברתי לו בעדינות ובסבלנות למה כשאני עושה צ'יט אני לא רוצה לא ביצים, לא עוף ולא שום דבר שקרוב אליהם, אחרי זה הוא התנצל ואמר "כן אתם בטח שותים 8 כאלה כל בוקר", אוף זה כואב כמה שאנשים טיפשים .
עד שההמבורגרים הגיעו הלכתי להשתין וגיליתי שבבלאק יש להם אחלה שירותים, ואחלה תאורה, אז נתתי טיפה פוזינג לידיים והתאפקתי לא להוריד ת'גופייה. כמה דקות אחרי זה ארבל אומר לי שהוא התאפק לא להוריד שם מכנסיים - צרות של הומואים.
ההמבורגרים הגיעו ותוך 5 דקות בערך נשארה צלחת ריקה, המלצר חוזר לשאול אם הכל בסדר ומגלה שהצלחות ריקות: "וואו, אתם מהירים אה?" אנחנו עונים לא שהאמת לקחנו את הארוחה באיזי ודי התפנקנו על כל ביס.
חשבון מגיע וארבל משאיר למלצר את הטלפון ואת השעה שיאסוף אותו היום בערב.
קיצר היה פיצוץ.
בדרך חזרה שמעתי את fight music בערך 3 פעמים בלופ.
ארבל יא קקה התחמקת בסוף ולא נתת לי לשלם על ההפרש להמבורגר שלי אה? פעם הבאה אני מחזיר לך.
|