צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-07-08, 18:10   #10
yuval2
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shai224 צפה בהודעה
חבר צהריים טובים שוב , אל תתייחס להודעות שוליות של גולשים פה כי תמיד יהיו ביקורות בונות וביקורות הורסות , בכל מקרה לשאלתך , אתה יכול להכנס פה למאמרים על שורפי שומן שנמצאים באתר אם אני לא טועה צריך להיות איזה מאמר בנוגע לשורפי שומן , בגדול אני יכול להגיד לך שזה נותן לך מרץ ואת ה"פוש" של אימון האירובי , אתה תרגיש יותר כוח ופחות תשישות , כמובן שבנוסף זה מאיץ את תהליך שריפת השומנים בגוף ואת השאר אני משאיר לך לקריאה.
בכל מקרה אני אישית הייתי מעלה בקצת את זמן הריצה ל 40 דק' ושוב מדגיש בקצב של 8-9 קמ"ש ולא יותר כי אתה רוצה לעבוד על עניין של שריפת שומן ולא התמקדות על סיבולת לב-ריאה , ואני אישית לא אוכל בטווח זמן של 3 שעות עד לפעילות האירובית וזה כבר דגש אישי שלי כי ככה הורגלתי ע"מ שבאמת הגוף יעבוד נטו על מאגרי השומן ולא על פחמימות שנאגרו לפני .
רצויי לבצע את אימון הבטן לאחר אימון הריצה או כל פעילות אירובית אחרת שתבצע חבר , יהיו כאלו שיגידו אולי שלא אבל לרוב רובם עושים זאת לאחר הפעילות האירובית .
בכל מקרה של עוד שאלות חבר תרגיש חופשי.
מקווה שעזרתי.
תודה רבה שי!!
כדאי לרוץ בימים שיש לי אימון של חדר כושר?
כאילו כי אני אוכל כשאני חוזר מאימון קופסת שימורים של טונה,סלט ולחמניה , בכללי זה הארוחה שלי שאחרי חדר כושר..
ושעתים אחר כך אני יוצא לרוץ, זה בסדר?
ולמה יש הבדל בין לעשות בטן לפני ולעשות בטן אחריי?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי joker1 צפה בהודעה
אלוהים אדירים

הורדת את עצמך למשקל 51 על מטר 70? ועוד אתה טוען שאתה מלא?
אין עליך פיסת בשר, כולך עצמות, עורבים לא ירצו לכרסם אותך.

את המילה חיטוב אתה אומר כשאתה מגיע למשקל 75-80.
שמע, לא מלא, אבל יש בטן תחתונה כזאת, כאילו אני יודע שהרוב אומרים שאין דבר כזה בטן תחתונה, אבל באיזור הטבור, כאילו יש לי כזה כרס, זה מוזר לי שבאמת אני על משקל 51, כאילו תת משקל, ועדיין יש בטן...
אז אני עכשיו מנסה שיטה יותר חכמה, וזה ריצה, בטן וחדר כושר בכללי, ואכילה נכונה..
מה שעשיתי לפניי זה היה, חדר כושר, בטן בקטנה, ואכילה של ציפור..
yuval2 מנותק   הגב עם ציטוט