ציטוט:
פורסם במקור על ידי The Sun
תומר אני בדיעה שלך, אבל אתה לא יכול לנמק תשובה לשאלה שהיא מאוד אינדיבידואלית ( איך הגוף של מתאמן X מגיב לכל תוכנית ) ולכן אני מציע לך לרדת מהעניין.
ושוב, אני בדיעה שלך בנושא ( keep it simple )
|
אנשים שמגיבים
יותר טוב (לא סתם אני מדגיש את זה) לABCDE מFBW הם מעטים מאד באוכלוסיה.
האמת קשה לי לחשוב למה שמישהו יגיב יותר טוב לABCDE מאשר FBW, אבל אם יש כאלה אם מאד מיוחדים.
מה שהולך כאן בפורום זה שילדים חדשים שלא התאמנו אף פעם בחיים שלהם באים לפה ולוקחים את התוכנית שנראית להם הכי מסובכת, כי הם כיבכול רוצים תוצאות הכי מהירות.
מה שקורה אצל מתחילים שהכול עובד אבל יש דברים שפשוט עובדים טוב יותר.
כול גירוי לא משנה באיזה צורה טוב יותר מלרבוץ מול הטלויזה, לכן גם ABCX2 וכול מיני תוכניות מוזרות של ABCDE ועוד כול מיני הפלצות של 50 סטים לבייספס יעבדו. אבל עד נקודה מסוימת, אתה יכול לספור בקלות את מספר האנשים האלה במכון שלך שבאים כבר שנים מנסים את כול התוכניות האלה למתקדמים ששום היגיון לא עומד מאחוריהם והם קראו אותו באיזה פורום של מקצוענים. ואתה תראה שהם כבר שנים תקועים באותה נקודה, באותה נקודה בבנץ' בכפיפות מרפקים ויכול להיות שאפילו באותו משקל.
לכן ככול שמתקדמים יש צורך באסטרגיה אחרת מאשר פשוט לבוא ולתת את כול מה שיש לי באימון.
אם זה מעניין פה מישהו והוא רוצה ללמוד קצת יותר מאשר מה שהבחור הגדול שעושה כפיפות רגליים עם גזר על האף אמר לי, מומלץ לקרוא את practical programming.
שמה מוסבר בפשטות אך בדייקנות את ההיגיון מאחורי תורת האימונים ואיך להמשיך להתקדם גם כשנתקעים.