צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-07-08, 13:11   #3
shai224
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshai224

צהריים טובים ידידי , אני יעיד על עצמי אישית באיזה שלב אני התחלתי לקחת קראטין ומתי אני לוקח .
אז ברגע שבאמת אני אישית הרגשתי שאין לאן להתקדם מבחינה של עלייה במשקלי עבודה במכון אז מישהו הציע לי באמת לרכוש קראטין ע"מ באמת לשפר את ביצועי הכוח וזמן התאוששת מאימון לאימון , בכל מקרה באמת לקחתי את הצעתו וקראתי קצת על כל הביג דיל שקוראים לו קראטין .
רכשתי את הקראטין של צ'מפיון ואני יכול להגיד לך שהוא נתן לי כל כך הרבה כוח באימון והתאוששת מהירה לחלוטין שבוא נגיד דבר כזה (ויש לציין שזה היה לפני כשנתיים וחצי בערך ) הייתי "תקוע" על משקל של 75 קילו' בבאנץ' פרס ואתה רק יכול לשער ויהיו כאלו שיחשבו שאני מסתלבט או לא יודע מה , אבל בכל מקרה , בטווח זמן של שבוע לאחר שלב ההעמסה עליתי ל 95 קילו בדחיקה חופשית ושתבין שזה היה משהו מטורף שבחיים לא חוויתי דבר כזה .
בכל מקרה ידידי זאת היתה חפירה קטנה ואישית לגביי , אז מה שאני בא להגיד לך זה שבמידה ואתה מרגיש תקוע מבחינה של משקלים בחדר כושר או מעוניין לעלות במסה או לצבור התאוששות הרבה יותר מהירה וכמובן כוח ויש לציין שאתה מקבל את כל הדברים האלו יחדיו אז אני יותר ממליץ לך לרכוש קראטין ותבדוק בחנות האתר את סוגי הקראטין הקיימים ואישית הייתי ממליץ לך ללכת בתחילת הדרך על קראטין מונו הטהור וזאת באמת ע"מ לראות את ההשפעה של הקראטין על גופך ובמידה ובאמת תרגיש שהוא נותן לך "פוש" אז תתחיל להתקם לפורמולות.
בכל מקרה ידידי בכל עזרה או שאלה , אתה מוזמן לפנות חופשי!
בהצלחה!

shai224 מנותק   הגב עם ציטוט