צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-07-08, 11:03   #3
Holy_Templar
מנהל הפורום
 
הסמל האישי שלHoly_Templar
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 4,423
גיל:: 38
חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar
ברירת מחדל על כל גיינר רשומות לך ההוראות

בלי קשר לנתונים שלך, גיינר אינו מהווה תחליף לארוחה אם כי הוא יכול, אלא נועד לתת לך השלמה של פחמימות וחלבונים בעלי ערך גליקמי גבוה כתוסף לאלו שאתה אוכל במשך היום, כלומר וזו רק דוגמא לאבקת גיינר שאני כרגע צורך , אם אני אוכל 2,500 קלוריות ליום עם הגיינר אני אוכל 3,521 קלוריות + 55 גרם חלבון. בנוסף ל-bcaa חומצות אמינו מסועפות (משהו אחר לגמרי) .

בגדול אתה יכול לקנות גיינר כאן בישראל-בודי (המחיר אפילו זול יחסית) ולקרוא את ההוראות, או לקנות ולגשת למכון כושר ולשאול את המאמן שלך. כעיקרון אני התייעצתי עם המאמן שלי במכון כושר לגבי הגיינר לפני שהתחלתי לצרוך.

אני בן 24
מטר 80
שוקל 60

לפני הגיינר שקלתי 57, אני צורך אותו 15 יום סה"כ. ועליתי 3 קילו .

אני בימים של אימון , אוכל חצי מנה (כפית מדידה אחת) שעה לפני אימון + המון פסטה או לחם , וקופסת קוטג' . (ארוחה לפני אימון)
ומייד אחרי האימון צורך (שתי כפיות מדידה) (125 גרם) של הגיינר.
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
ועוד פעם אחת שתי כפיות מדידה (125 גרם) של הגיינר לפני השינה.

בימים ללא אימון , אני צורך את הגיינר (שתי כפיות מדידה 125 גרם) בין ארוחת צהריים לארוחת ערב .
ועוד 125 גרם (שתי כפיות מדידה) לפני השינה .

אני אוכל 4 ארוחות ביום + הגיינר, שמורכבות בעיקר מפחמימות וחלבונים , כלומר פסטות, אורז, לחם. וטונה, חזה עוף , בשר אדום .

בבוקר משתדל לאכול קופסת קוטג' ולפחות 180-220 גרם של הקורנפלקס.

ועל זה מוסיף גיינר. חשוב גם כל שלוש וחצי שעות לערך לאכול , לא חובה ארוחה גדולה אבל חיזוקון לחלבון

מוסיף לי עוד איזה דנונה, עוד איזה כמה פרוסות לחם ודנונה. אתה יודע בבין לבין .

אם אני מרגיש צורך להוסיף לי עוד מעט פחמימות קלוריות וחלבונים , אני יכול להוסיף בין לבין עוד חצי מנה (כפית מדידה אחת) .

מה שכן תזכור
גיינר מעלה אותך במסה אבל גם באחוז שומן

תתייעץ במכון כושר, או תשקנה במכון כושר או שתקנה פה !
בהצלחה!
Holy_Templar מנותק   הגב עם ציטוט