אשכול: משך אימון
צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-12-06, 21:06   #17
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Johnny

רן, אני חולק עליך,
זכותך לחלוק עלי, עדין לא קוראים לי רול או קולמן

ציטוט:
רן, אני חולק עליך, לפי מה שאמרת, 3 דקות מנוחה בין סט לסט (מדובר באימון כוח 4-6 חזרות), סט לוקח חצי דקה? זאת אומרת 3 וחצי דקות לסט, תכפיל ב24, יוצא יותר משעה ו20.

אימון כוח 4-6 חזרות, סט לוקח חצי דקה סט??!! עם אתה מבצע 4-5-6 חזרות בחצי דקה אז או שאתה סופרמן ואני מוכן לתפור לך חליפה עם האות S באמצע או שאתה נועל את המרפקים (נניח בבנץ) להמון זמן בין חזרה לחזרה או שאתה מבצע 15 חזרות בכלל ולא שמת לב.
לא צריך לקחת יותר מ 8-12 שניות.. תעשה את החישוב מחדש הכל יראה יותר טוב.

ציטוט:
תוכנית Abc שלוש פעמים בשבוע, שני שרירים בפעם, חזה למשל 16 סטים? יד קדמית 10-12, כבר 26-28 סטים, תכפיל ב3.5 יוצא שעה וחצי שעה וארבעים.
תראה לי בבקשה מתאמן רגיל מן השורה שמבצע אימון ABC ץ 16 סטים לחזה 4-6 חזרות לכשל + בייספס 12 סטים 4-6 חזרות לכשל, אני אתן לו את כל הזמן שבעולם לאימון הוא לא יצא ממנה חי ועם הוא יצא אז מחכה לא וואחאד התאוששות ארוכה ההיתי ממליץ לו לקחת סטרואידים
אף מתאמן נורמלי לא מבצע תוכנית כזאת כמו שרשמת לכח, תסתכל על תוכניות מתאימות כגון ביל סטאר וגלן פנדליי רוטין, ותבין במה מדובר.

24-28 סטים בסדר גמור, תשים לב בהודעה שלי רשמתי ממוצע כ24 סטים פלוס מינוס ורשמתי משתנה בין תוכנית לתוכנית.
וגם עם תעשה 30 סטים באימון אתה לא צריך לעבור את השעה- שעה ורבע התוכנית צריכה להיות נכונה ולא 30 סטים 4-5 חזרות.

אוקיי מקווה שהבנת מה באתי להגיד.
לילה טוב.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט