ציטוט:
פורסם במקור על ידי shai224
אז לשאלת שאלותייך אחי , להוריד אחוז שומן מבלי לפגוע בשריר ?
אני יכול להגיד לך שאימון ריצה של פעם בשבוע ולא משנה אם זה 8 ק"מ או 10 , זה לא מה שיעשה את העבודה , הייתי ממליץ לך לשמור על תזונה נכונה , יש פה באתר הרבה מאמרים על תזונה ותפריטים ואני מאמין שאם באמת תרצה לבנות לעצמך תפריט אז אנשים יותר מישמחו לעזור לך בפורום זה דבר ראשון.
דבר שני שהייתי ממליץ לך זה לעלות את אימוני האירובי בשבוע ל 3/4 אימוני ריצה במידה ואת אוהב לרוץ ואם לא אז אימוני סטפינג בחדר כושר או כל אימון אירובי אחר לשמך זמן של כ חצי שעה עד ל 45 דק' מקסימום עם כמובן תזונה נכונה , אני מאמין שתוך טווח זמן של כחודש וחצי-חודשיים תראה כבר את החיטוב ותוצאות לא יאחרו לבוא.
כמובן שאין בעיה שתשלב קראטין ביחד עם אימוני אירובי וזאת ע"מ לא לאבד מסת שריר מיותרת וכמובן לשמור על הכוח במהלך האימון ולאחריו.
הייתי ממליץ לך בראש ובראשונה לרכוש אבקת חלבון שזה האלף בית של פיתוח גוף ולאט לאט להעמיק את הידע ע"י קריאת מאמרים וכו'...
במידה ותצטרך עזרה כלשהי אחי תרגיש חופשי לפנות.
בהצלחה בהמשך הדרך.
|
השאלה שלי אם אני לא נוגד את עצמי. עכשיו שיהיה חופש אין לי בעיה בבוקר להרביץ ריצה של 30-40 דקות ולהתאמן בחדר-כושר אחה"צ. אבל אם אני עובד ושורף שומן ואחרי זה מתאמן על מסה ועובד על ניפוח זה לא נוגד אחד את השני? ולגביי הקריאטין צריך לקחת לפני וגם אחרי הריצה?
ויש לי אבקות חלבון ואני מתחיל עכשיו גם עם קריאטין. לגביי השייק של הבוקר, עדיף לשתות אחרי הריצה נכון? בשביל לא לשרוף את החלבונים....