ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle
אין בידיי טעות ובזה אני בטוח.
יש הרבה דברים שאני עוד פחות מבין בהם בתחום הזה - בנושאי המכאניקה של התרגילים אני מוריד את הכובע בפני אלפי ומשה ושאר החבר'ה פה... אבל במקורות פנים לגבי מקצוענים אני מס' 1 בארץ (אולי מספר קצת יותר נמוך, בהתחשב בזה שיש בארץ מקצוענים ברמה לא רעה שמכירים יותר באדיבילדרים ממני אני משער  ) ,
בכל אופן ארנולד בשיאו התחרה על איזור ה-230 והיד שלו היא 18.5-19".
כתבתי כתבה שהלוואי וכבר תעלה (גיל!!!!), על ה hype שיוצרים במטרה לעניין את קהל הצופים. שמע היום יד 22" אינץ' יש לרוני קולמן שנמצא עשרות קילוגרמים מעל ארנולד (וזה נראה לעין). הנתונים האלו מוגזמים ובכוונה, והם מקבלים "תוקף" בגלל החבר'ה על הבמה כל כך חטובים ומפלצתיים גנטית, ונראים כל כך שונה מהבחור אצלך במכון עם יד של 50 סנטימטר....
ובאדיבילדר, כנראה שהכתבה הזו מסכמת ספר. יש אשכרה ספר מודפס עם תמונה בשחור לבן כזו ברקע שלו, וקראתי ממנו כמה עמודים וציטוטים נבחרים.
|
אני לא יודע איזה מקור יש לך אבל הוא די שגוי...
לא רוצה להכנס לויכוח מיותר,אבל תראה באדיבילדרים בארץ דוגמת מאור זרדז שמתחרים,אם אינני טועה אנשים פה אמרו שבזמן תחרות היו לו ידיים 46-47 אם לא יותר ,תקח את ארנולד שנראה יותר גדול בתמונות הקלאסיות שלו(עם כל הכבוד למאור) +תכליל שמבחינת גובה ארנולד גבוה יותר ממנו ב 10 ס"מ+-.
סתם תקח תמונה של מוסט מוסקולר של ארני מהתקופה הטובה,תשווה אותה לבאדיבילדר של היום ותקח בחשבון שרובם גם בגובה יחסית נמוך לארנולד.
http://www.bodybuildingpro.com/arnold2.jpg
אני אשמח לראות את המקור המוכח שלך בכל זאת.
מבחינת הרגליים והפרופורציות בכללי אני מסכים שארנולד לא מתקרב אל החבר'ה של היום,אבל בכל זאת הוא היה די ענק.